Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi niye öyle diyorsun, kırıyorsun beni.![]()
söz sen evlenirken bizde transalp olursa onla gelcem antalyaya ama yazın olursa :queen::queen:
Abi niye öyle diyorsun, kırıyorsun beni.![]()
Yok ben kışın evlencem, çizme giycem gelinliğin altına çünkü. :queen: Evet bu da benim manyakça hayallerimden birisi...:cherry:
arkamdan gelirken dikkatli olcan arkadan vuran ne olursa olsun suçludur metecim biliyorsun dimi trafik kurallarına göre ister içinde kalsın isterse dışarı kacsın ben yolda karınca gördüm ezmemek için fren yaptım cerrahide kacak gecmek için aşırı sürat yapmasın orda tabela var 30 la gecin diye
kurallara uysaydı elimden geleni bu :queen::cat:
yokta işte metehan bana laf sokcakya kaşınmaya başladı duydugum kadarı ile benim arkamdan öyle diyorlarmış halis suçlu motor kulanmayı bilmiyor diyorlarmış bende o yüzden onlarla gezmiyorum ne olur ne olmaz kaza yapmalarına sebep olurumda sonra mazallah :queen::queen:
Gişelere yakın bir uyarı tabelası...
Dikkat Halis Çıkabilir...:queen:
Halis abi bu esprileri hoş karşılayacak yaş ve olgunlukta olduğundan sana takılıyorum...ama özlüyon dimi beni...hayatında vazgeçilmezlerindenim...
bensiz yapamıyorsun...mesajlarım bir şekilde dikkatini çekiyor...konuya muhatap olmadığında bile inceden napıyor bu veled şeklinde ucundan ucundan bakınıyorsun...:cherry:
sen beni yaradandan ötürü seversin ben seni severken kriterlerim yoktur...olmaz:rendeer:
Tubiş biz sorunları çözdük...çözmek derken Halis abi beni olduğum gibi kabul etti ve sorunlar çözüldü...
Gişelere yakın bir uyarı tabelası...
Dikkat Halis Çıkabilir...:queen:
selam arkadaşlar ben yeni bir motor almak üzereyim 2000 model 40.000 km transalp 650 cc nekadar yaktığı konusunda bilgi almak isterim mümkünse umarım kullanan vardır bu motoru[/QUOTE
nerdeyse xt'nin iki katı kadar fazla yakarsın bir arkadasımda hem transalp hemde xt600 var ondan biliyorum
Saygıdeğer Transalp kullanıcı ve hayranlarına iyi akşamlar, ortalama 8500 tl bütçe ile 2.el transalp almayı düşünürsek, hangi modeline bakmalı ve özellikle nelere dikkat etmeliyiz?