Orjinali yuasa benimki 4,5 sene dayandı tekrar yuasa aldım...
Selam Dostlar
Bu pazar güneşi görünce duramadım yerimde. Açıkcası bende aküden huylanıyordum hatta çalışmaz diye düşündüm o soğuklardan sonra ancak ilk marşta bastı kerataçok sevidim valla. Sizlere yazacaktım buluşalım diye ama çok geç çıktım 1-2 saat çevrede dolandım. pazar önceden haber vermeyince biraz zor oluyor ayarlamak. Havalar biraz düzelse de artık tanışsak. Ancak motoru iyi bir bakıma sokmak istiyorum. Güneşlideki Anes motoru düşünüyorum. varmı tecrübeniz ve ya tanıdığınız... öpmesinler bizi orda sonra...
Selam![]()
Ben motorumu sattım vfr 800 alalım bana hadi?
Bu arada bildiğin birinden vfr800 çantasız almak mı? Yoksa bilmediğin birinden ilanlardan yola çıkarak çantalı bir tane almak mı mantıklı?
Birde modeli 2005 olsa 2008 olsa çok farkeder mi?
Arkadaşlar,Vfr 800 2008 model bir motorum var.Çanta demiri bulamıyorum.Givi ve kappa pıyasada yok.Pl166 ve plx166 givi kodlu bağlantı demırını nerden bulurum?
aleyküm selam, öncelikle bildiğin olsun yada bilmediğin bi kişi olsun sen her halukarda bi servise götür. onun haricinde hangisi kesene uyuyosa onu al makina taş gibi sen sıkılmadıkça uzun yıllar kullanırsın zaten.ikinci ele çok ön yargılı bakma apaçi kullanana rastlamadım. 2005 - 2008 teknoloji farkı yok diye biliyorum
Ya çoook uzaklarda hepsiAslında hepsine ben çok uzağım.
Şansıma / satıcısına güvensem diyorum?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-vfr-800-abs-temiz-bakimli-182864386/detay
şuna ne dersiniz?
Herkese Merhabalar. Aranıza yeni katıldım sayılır yıllardır VFR özlemiyle beklerken kasım ayında 2006 model bordo rekli vfr me kavuştumForumdaki tecrübelerden faydalanmak bir misafir olarak sürekli okuyarak çok şey öğrendim foruma emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.
Motorum 36bin bakımına götürücem Bu bakımda neler değişmesi gerekir nelere bakılmalıdır konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa yorumlarını bekliyorum. Birde ne kadar olacağı konusunda fikri olan varsa.
Ayrıca motorumda orjinal TopCase vardır ve Orjinal renkte yan çantası aramaktayım. Gidon yükseltme ve otomatik zincir yağlama konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, ayrıntı ve foto isteriz...
36.000'de filtreler ve yağ değişimi var (normal şartlar altında) ekstra bir şey çıkmazsa... 18.04.2014 tarihinde 450TL vermişim 36.000 bakımı için.
Ben scottoiler kullanıyorum memnunum, bir arkadaşım tutoro marka bir ürün aldı ama henüz takmadığı için memnuniyet ya da memnuniyetsizliğini bilemiyorum.