SELAM ARKADAŞLAR,
SİZDEN Bİ KONUDA YARDIM İSTİYORUM. VFR 800 VEYA 1200F ALMAK İSTİYORUM SİZCE BİRBİRLERİNE GÖRE ARTI VE EKSİLERİ NELERDİR. ŞUNU BİLİYORUMKİ ŞEHİR İÇİNDE 1200 İLE 800 KADAR RAHAT OLAMAM BU BENİ BİRAZ 800 LÜĞE SÜRÜKLÜYOR.
2. SORUMDA 2005 MODEL 38000 DE VFR 800 İLE PAZARLIK HALİNDEYİM. ANCAK ARKADAŞIN BANA DEDİĞİ BİR HUSUS KAFAMA TAKILDI. EKSANTİRİK GERGİSİNİ AYARLATMAK VEYA DEĞİŞTİRMEK İHTİYACI VAR DEDİ. BU NE ANLAMA GELİYOR. BU KİLOMETREDE NORMALMİDİR. EĞERKİ DEĞİŞTİRİRSEM BANA KAÇA MAL OLUR. ŞİMDİDEN YARDIMLARINZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Sevgili
kator, öncelikle forumda
büyük harf kullanımı yasaktır, büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir bunu hatırlatmak isterim. Daha önceki motosiklet tecrübelerini yazmamışsın, imza kısmında Suzuki Bandit kullandığın görünüyor. Tercihini öncelikle motosiklet tecrübene ve bütçene göre yapmalısın. Gerçi VFR dünyanın en karmaşık ve güvenli "bağlı" fren sistemlerinden biri kullanmaktadır, hangi modelini alırsan al güveni ayrıca hissedeceğine eminim.
Bahsettiğin eksantrik zincir gergisi değişimi 40-45-50.000 kmlerde ihtiyaç duyulan bir işlem. Mekanik bir arıza sayılmaz, eksantrik zincirini geren tombul bir tükenmez kalemin yarısı boyutlarında içi yaylı bir parça. Silindiri açmadan dışarıdan değiştirmek mümkün. Bu günün parası ile 80-100 lira civarında bir şey tutması gerek, lakin bunu Eskişehir'de bu fiyata değiştirmen zor olabilir. Akıllıca olanı parçayı alıp güvendiğin ve motosikletten sözde değil özde anlayan bir ustaya gitmen olacaktır. Öte yandan
kimseyi eleştirmek için yazmamakla beraber başlık VFR başlığı olmaktan çıkmış biraz, VFR kullananların, ya da daha önce kullanmış olanların sosyal paylaşım yaptıkları bir alana dönmüş, bu yüzden arkadaşların sana yanıt yazmaları uzun sürebilir, ya da dilediğin kadar yanıt alamayabilirsin, yine de kafana takılan şeyler olursa buradan yazmaya devam et. Selamlar.