Günaydın millet....
whatsupp fikri başta cazip gelmişti de şimdi nefret ettim inanın
ya arkadaş burada konuşmadığınıza mı yanayım whatsup ta her kimse o çıplak fotoların telefonuma geldiğinemi
whatsup grubundan ben çıkıyorum sadece buradan takip etmek en iyisi diye düşünüyorum.
eğer önemli birşey olursa ya buradan yazar yada direk arayabilirsiniz...
Merhaba Marlox,
İsmini bilmediğim için nick name ile hitap ediyorum kusura bakma.
Öncelikle, yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
Whatsapp'den çıplak resimleri koymak gerçekten yanlış,yada göndermek.
Yalnız şöyle bir durum var,resimlerde çıplaklık olduğunu söyleyemem çünkü resimleri atan BENDİM.
Burada, "HER KİMSE" demene gerek yok.
Zaten, benim orada telefon numaram var ki, sonrasında da zaten kusura bakmayın yanlışlıkla oldu diye de belirttim.
Evet haklısın, hiç birimiz ergen değiliz yetişkin insanlarız ancak 10-15 kişilik minik bir grup içinde olan bir olayı, saklambaç yada yakartop oynayan çocuklar gibi ŞİKAYET etmek de doğru değil,değil mi? Netice de burası milyonların okuduğu, yazdığı ve gülüp eğlendiği bir platform.
Son cümlemden yanlış anlaşılmasın, utandığımdan yada pişman olduğumdan değil, zaten 2 senedir burada ilk vfr sahibi olan ortağım ve benim diğer arkadaşlar ile sadece motosiklet değil aynı zamanda arkadaşlığında olduğu bir gruptu paylaştığım.
Burada zaten yeterince paylaşım olduğu için ve işin teknik paylaşımdan çok kişisel arkadaşlığı sevdim ki benim geçen sene ve evvelki sen ki video ve resimlerime bakabilirsin.
Özür dilemeyeceğim ki zaten dilemeye de gerek yok, yanlışlıkla oldu beyler kusura bakmayın demiştim.