Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla yemede yanlarında yat misali.

İkiside çok beğendiğim ve halen de zevk alarak bindiğim makineler.

Günaydın...:rendeer:
Karneler hayırlı olsun...:cat:

496ON.jpg

Günaydın vıfır cılar :rendeer: Birazda sürücü gözüyle görelim vıfırı:p
vfr1200f-4g_fs.jpg

Bu da promosyon olsun:mrgreen:
sidsx2.jpg

Günaydınlar...

Ahmet aramıza hoş geldin, umarım istediğin motosikletlerle sürüş keyfin artarak sürer...
Hoş bulduk. İnşallah benimde şu sıralar aklımda olan bir motosiklet. Daha doğrusu ağır basan taraf vfr tabi bi yoklayacaz kendimizi bakalım nolacak:mrgreen:

Murat hocam yazmayı atladım kusura bakma annene çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşmesi dileği ile hocam:rendeer:

Ahmet yine süper fotoğraf bulmuşsun tebrikler valla :) Yalnız elini böyle bol alıştırırsan günlük atacak fotoğrafın kalmaz haberin olsun :)

Murat hocamın yoklugunda 1 haftalık bilemediniz 10 günlük fotoğraf stoğu hazırladım çok hoşuma giden bir foto var yarın onu atarım :pl:

Günaydın dostlar dün bahsettiğim ve çok beğendiğim resim işte burda. Sizce hangisi alır :queen:

Honda_VFR_800_by_PawelBoruta.jpg

Günaydın herkese...:rendeer:

Ahmedim bu fotoyu daha önce paylaşmışlardı ama en sevdiğimiz fotolardan biridir.
Ellerine sağlık teşekkürler.

Bu arada adam alır...:cat: Hem ayaklığı açık değil hem de çok kararlı görünüyor. Bi de VFR çalışmıyor çalışıyorsa bile vites boşta...:queen:

Günaydın herkese...:rendeer:

Ahmedim bu fotoyu daha önce paylaşmışlardı ama en sevdiğimiz fotolardan biridir.
Ellerine sağlık teşekkürler.

Bu arada adam alır...:cat: Hem ayaklığı açık değil hem de çok kararlı görünüyor. Bi de VFR çalışmıyor çalışıyorsa bile vites boşta...:queen:
Bitane daha atalım o zaman abi nabak bunun eklendiğini görmemişim :queen:
MVFR82009AWD.jpg

Buda olmadıysa elimde bunlar var :pl:
honda-motorcycles-vfrf-e-and-girls-187179.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar