Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

Bu 50 cc lik kymco resimlerinden ekleyinde görelim bayi resmi eklesenizde olur bakalım nsaıl bişey bu yada sitesişni verin biz bakalım

bu sabah gittim rushat işlemlerini başlattım yrn sabah almaya gidicem işallah hazır bi şekilde ..........

arkadaşlar bide ben yarın aldıktan sonra alarm taktırmak istiorum kadıköy göztepe tarafındaym en uygun fiyata nerede taktırabilirim bide bu alarm olayı nasıl oluo motorda çalıştırmadan götürürlerse ötmeye başlıomu yoksa bi şekilde çalıştırmaları mı gerekio alarmın ötmesi için bilgilendirirseniz sewinirim teşekkürler msndende görüşebilirz

msn : [email protected]

arkadasım benceo motor çocuk motosikleti yada çok kısa boylular için sen baya yapılısın bence onu alma daha büyük bişey al

mondial110' Alıntı:
arkadasım benceo motor çocuk motosikleti yada çok kısa boylular için sen baya yapılısın bence onu alma daha büyük bişey al
Yavaş yavaş kızlara baka baka gezer adam. Sen ne tutuyorsun adamı ya çok güzel motor bence ben edirnedeyim ufak yer burası tam honda todaylık ayrıca o kymco yu gördüm 50 cc lik biraz kalıplı işte 100 cc lik gibi duruyor ama honda today daha iyi gibi geldi bana

arkadaşım 1 ay önce bende honda almayı düşünüyordum binidm gezdim filan pek yeterli gelmedi bana. Kanuni trex 150 ye biniyorum şuan hiç zorlanmadan 100 km görüyor az yakıyor konforlu ve 2 kişi çok rahat eder. Bence bir bak. 0-100 km si 18 saniye ;)

onu alacağına bisiklet al bence. hiç değilse benzin parası derdin olmaz. illa scooter sa neden today :silent: :silent: hiç anlamam... :cat:

todayimi aldım bugun arkadaşlar akşama resimleri göndericem çok memnun kaldım gerçekten iki kişide bindim kardeşimle birlikte benden biraz daha ufak ama rahattık yani

Güle güle kullan resimleri bekliyorum benim gibide bekleyen çoktur ne renk keşke pembe alsaydın yahu klasik olsun

Kralsın abi videoyuda bekliyoruz keşke rengi pembe olsaydı yaw

SAKAL' Alıntı:
Yavaş yavaş kızlara baka baka gezer adam. Sen ne tutuyorsun adamı ya çok güzel motor bence ben edirnedeyim ufak yer burası tam honda todaylık ayrıca o kymco yu gördüm 50 cc lik biraz kalıplı işte 100 cc lik gibi duruyor ama honda today daha iyi gibi geldi bana

güzel arkadasım adam o motora binince o cüsseyle ayakları çenesine çarpar:mrgreen: sonra bende bindim o motora yokus çıkmıyor tersini soyleyen varsa buyursun hela 2 kişi yerinden kalkması için ayaklarınla yardım etmen gerekiorr

mondial110' Alıntı:
güzel arkadasım adam o motora binince o cüsseyle ayakları çenesine çarpar:mrgreen: sonra bende bindim o motora yokus çıkmıyor tersini soyleyen varsa buyursun hela 2 kişi yerinden kalkması için ayaklarınla yardım etmen gerekiorr
Anelkacım senin motor iyi açılmamıştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar