Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

darnglove' Alıntı:
alırsam bende öyle bisele yaptırıcam iilave dostum ii fikir gerçekten peki seleyi normal koltuk gibimi yaptırdın bide ne kadara patladı acaba ?

Ilave seleyı motoru aldıgım yer talep uzerıne bır dosemecıye yaptırtmıstı ben hazır aldım (50 ytl) arka bagaj demırının uzerıne kılıtlenıyor bır ara fırsat bulunca resmını gonderırım su anda motor yazlıkta duruyor.

iyi olur derim ama nasıl.Ne yapmak istiyosun onu bilmiyorum. MOTOR ON NUMARA.
PARÇASI VAR KALİTELİ DAYANIKLI VE SESSİZ SONUÇ İTİBARİYLE HONDA:cat:

fakir ama gururlu' Alıntı:
VOYAGER
6 litre 200 km??? göründüğü kadar da hesaplı değilmiş sanırım today 50. zira 125 lik motorlar bile daha az yakıyor. hesapta bi yanlışınız olmasın?

motorda surat olmadıgı ıcın (max 50 km/h) genelde tam gaz kullanılıyor bırde sehır ıcı dur kalk olunca o kadar yakması normal bence. hem yakıt deposu 5 lt ımıs. ıkaz verdıgınde yaklasık 4,5 lt ıle 200 km yol gıtmıs oluyorsun.

Son düzenleme:
kredi kartımda ufak bi limit problemi olduğu içn 20 sinde kaldı ben ayın 15 inde atıo sanıodum 20 sinde bi daha ki aya geçiomuş o yüzden 4 gün daha beklicem today içn ama heyecanlıym walla ne yalan söliym :)

ben today 50i kullandım.o motor sana küçük gelir.hem boy hem de silindir hacmi olarak daha farklı secenekler üzerinde durmalısın.piyasada yüzlerce secenek var.çinliye de bulaşmadan başka alternatifler ararsan pişman olmazsın.
mesela activa daha uygun olur.

MENGU16
arkadasım senın HONDA ıle bır alıp veremedıgınmı var !!!:bounce: olup olmadık seyler yazıp cızıyorsun.... motor olurda uzun kısa farı olmazmı... dalga gecmek ıstıyorsan MONDIAL topıclerınde dalganı gecebılırsın , gercı oradada sıkayetten baska bır sey yazılmıyor ama sen genede araya guzel esprılerınden yazarsın...:queen:

HONDA BEAT formunada (bu motorun erkekler ıcın olanı yok mu ? ) dıye yazmıssın. hadı abıcım baska topıc'e burası HONDA TOPIC .::angry2::

Abi al today 50 yi..Biraz gez toz,sonra küçük gelirse satarsın..Çok zarar edeceğini de sanmıyorum...
Şimdi çin malı alsan kimse kesin sorun cıkartmaz diyemez..Ama honda için kesin sorun cıkartmaz denir..
Yani risk işi biraz bu..Today dan memnun kalamayacağın tek şey performans olabilir,o da sana tamirci kapısı aşındırmaz:)
Çin malıyla eğer tamirci kapısı aşındırırsan,çok küfredersin...Ulen yemişim performansı keşke 50cc olsaydı ama sağlam olsaydı dersin:pr:

NOT:Çin malı sağlamda çıkabilir

Abi honda today çok hoşuma gitmeye başladı, fakat 200 km de 6 lt re yakması çok fazla bence 250 x-max bile 3-3,5 arası yakıyor 100 km de nedir bu işin aslı, bu durumda activia almak daha mantıklı ben az yakıyor diye honda today istiyordum bana daha ayrıntılı bilgi verecekler msn adresimi eklesin profilimde yazıyor, çoğu zaman onlineyim

Allah Allah şimdi benimde içime kurt düşürdü bu motor. bununla iki kişi yokuş çıkılırmı yav :queen:

ayrıca 200 km de 4,5 yakıyomuş..

1.Şu yakıt olayına biri açıklık getirse iyi olacak valla..:silent:
2.Bu motorla hakikaten iki kişi yokuş çıkılır mı:silent:
(Ben hergün yokuş çıkmak zorundayım o yüzden özellikle merak ediyorum)

bunlara en ii kullanan cewap werebilir arkadaşlar yokmu aramızda honda today kullanıcısı walla 4 gözle bekliorm yorumlarını

hadi today kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazın. bide motoru iki kişilik hale getiren bi arkadaş vardı. o nasıl oldu. resim falan koycaktı da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar