Honda test günleri 9-11 Mayıs İstanbul

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bazıları yolda roadrunner gibi gittiği için, sinyalden ziyade korna kullanıyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu işler hep İstanbul'da oluyor, sinir oluyorum :) Honda Gelişim Merkezi'ne de defalarca söyledim, Tansoy'u da sıkıştırdım, yok, Ankara'ya getiremiyoruz böyle aktiviteleri.

Gerçi bu yıl Ankara'da da yapılacakmış diye duyum aldım ama emin değilim. Şu üstün mühendisliği hep İstanbul'daki göçmenler mi deneyimleyecek yav? :)

off punctum, denizi olmayan yerde nasıl yaşıyosun azizim ?

ben yapamammm.

boğazı izleyerek kahve/kahvaltı yapılamayan bir yerde aslaaa.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cyan anlatınca farkettim, honda'daki korna/sinyal tuşları yeri daha mantıklı geldi. Sinyali daha çok kullanıyorum ve suzuki'deki standart yerlerinde sinyal vericem diye özellikle şehir içinde sürerken parmağım zorlanıyor. Zaten aynı elle devriyaj çekiliylen bir de sinyal tuşuna basmak çok zor geliyor, debriyaj'ın benim tek zorlayan noktası aynı anda sinyal tuşuna basamamak, parmağımı zor erdiriyorum. korna tuşu yerinde olsa daha kolaylaşırmış gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

off punctum, denizi olmayan yerde nasıl yaşıyosun azizim ?

ben yapamammm.

boğazı izleyerek kahve/kahvaltı yapılamayan bir yerde aslaaa.
İstanbul'da yaşıyorken boğazı görebilmek için arabayla o mordor trafiğinde en az 2 saat yol gitmem gerekiyordu, burada 45dk gitsem Tekirdağ'dan marmara denizini görebliyorum, 1 saat gitsem iğneada'dan Karadenizi görüyorum, yine 1buçuk saat gitsem Saroz'dan Ege'yi görürüm, 3 yanım denizle çevrili yani. Yazın çocuklar denize girsin, kumsalda oynasın ben de sahilde gölgede soğuk biramı içeyim dediğimizde de Yunanistan'a geçiyoruz, niye, çünkü fakiriz anca oraya paramız yetiyor, Türkiye'nin ege kıyılarına gidemiyoruz. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar