honda shadow aldım

Hayırlı olsun kazasız belasız sür.Babamda alacaktı bu motordan ama araba aldı o yüzden motor hakkı gitti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşşallah Hayırlı ve uğurlu olsunn güle güle kullann

Hayirli olsun, pisman olmayacagin bir secim yapmissin :cat:

ya pişman degilimde motor 2005 10 binde fakat sanki vibrasyon olayı varmış gibi geldi bide çalışma şekli garip geldi nebilin en 500 de (ercan) egzos yaptırmıştım acaba egzosdanmı kaynaklanıyo bilmem sanki buz dolabı gibi çalışıyo gır gır gır:mrgreen:acaba benim kulagımmı alıştı yüksek sese yaw bi ara makinanın motoru bitmiş sandım :mrgreen:neyse alışacam artık heralde

bi yerde okumuştum harley e en yakın sesi veren bu makina imiş zaten benimde hoşuma giden makinalardan bir gün cruzer alacak olursam muhakkak bundan alırım mükemmel bir makina hayırlı uğurlu olsun allah tekerine taş değdirmesin insallah

Moderatör
iyi yaptın o halde :) Kazasız belasız kullan, hayırlı olsun..

hayırlı olsun.kazasız sürüşler her ne kadar yamahacıyım ama shadow da güzel motordur. ne de olsa cruiser:p

güzel allet valla allah kazasız belesk kullanmayı nasip etsin.

ya pişman degilimde motor 2005 10 binde fakat sanki vibrasyon olayı varmış gibi geldi bide çalışma şekli garip geldi nebilin en 500 de (ercan) egzos yaptırmıştım acaba egzosdanmı kaynaklanıyo bilmem sanki buz dolabı gibi çalışıyo gır gır gır:mrgreen:acaba benim kulagımmı alıştı yüksek sese yaw bi ara makinanın motoru bitmiş sandım :mrgreen:neyse alışacam artık heralde

Dostum senin de soyledigin gibi, sirali iki silindire alistigin icin oyle geliyordur. Bu arada 10,000 km V2 icin hicbirey :cat:

Hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar