türkiye de dragstarın 2 modeli var birincisi xvs 650 ikinci de 1100lük dragstar. her ikiside hava soğutmalı boyutlar açısındanda shadow daha uzun.bu arada dragstarmı daha geniş bi motordur yoksa shadow mu. bu konuda birlgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
sevgili viceroy;Oturuş pozisyonundan dolayı 200 km ve üzerindeki yolculuklarda kalça kemiğinde uyuşma ve belde ağrı yaptığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ağır ve manevra kabiliyeti kısıtlı olduğundan dolayı şehir içinde kullanışsız ise bu tarzın geçerlik aralığı nedir? özellikle deniz seviyesinde nem oranı yüksek illerde oturanların nikelaj kaplamalardaki problemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Mantıklı açıklamalar benim 3. kez motosiklet alışverişimde minimum hata yapmama yardımcı olacaktır saygılarımla. :bounce:
otoruş pozisyonu motor modelleri içinde en rahatı. yani ayaklar önde ve sizi yormayacak şekilde yaslanıyorsunuz. selenin tasarımından dolayı kuyruk sokumu geriye yaslanabiliyor fakat elbette bir touring rahatlığı yok bunun için sürücü cc barı kullanmak faydalı olabilir.
şehir içi meselesine gelince ben km min çoğunu şehir içinde yaptım evet motor dönüş açısı fazla ve bir ss kadar yatmıyor ama altınızdaki beklenmeyen ataklık ve güç inanın diğer motorlardan yada motor tiplerinden çok daha fazla rahat ettiriyor. çünkü herhangi bir durumda hem duruşu güvenlli yani denge bozulması minimumda, hem de sağ elinizin en ufak hareketiyle fırlamaya hazır.
karşılaştrılabilecek motorlara gelince
suzuki c800 shadowa göre daha hantal kalıyor(ama elbette çok iyi motor).
yamaha 650 dragstar ise hava soğutma yani biraz daha sıcak
nikelaj problemine gelince şimdiye kadar shadow konusunda bu problemi olanı duymadım ama büyük ihtimalle böyle bir sorun ganati kapsamındadır değilse bile nikelaj koruma cilaları var kolaylıkla yaptırılabilir.
cruiser karşılaştırmasında durum budur. fakat tip karşılaştırmasına gelince elbette dağa taş sürülmez bir enduroyla karşılaştırlamaz, ya da hız seviyorsanız bir ss ile. ama bende chopper ruhu var vazgeçmem diyorsanız beklentileriniz fazlasıyla karşılar.
keyif sizin
Son düzenleme: