Honda Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

19 Mayıs Katılımcı Listesi

1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA

Arkadaşlar novablue, nexagun ve pinkkuvarsın telefonu ben de yok diğer arkadaşlarla irtibatta sorun yok
yarın organizasyon tamam. rezervasyonu yaptırdım
anıtkabir ziyaretinden sonra kortej halinde alacaatlı piknik alanına gideceğiz mesa migrosta durup yiyecek içecek alacağız
yarın sabah buluşma saatini teyit etmek için hepimizin telefonu birbirimizde olursa iyi olur.

1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA

Arkadaşlar novablue, nexagun ve pinkkuvarsın telefonu ben de yok diğer arkadaşlarla irtibatta sorun yok
anıtkabir ziyaretinden sonra kortej halinde alacaatlı piknik alanına gideceğiz mesa migrosta durup yiyecek içecek alacağız
yarın sabah buluşma saatini teyit etmek için hepimizin telefonu birbirimizde olursa iyi olur.

Abi geçen sordum ama cevap vermedin herhalde siz çapırcılar olarak kendiniz toplaşmayı düşünüyorsunuz bizde ona göre farklı bir toplaşma yapacağız ama yok beraber olsun derseniz ankara MT olarak katılacak arkadaşlarda var bilginiz olsun.

Abi geçen sordum ama cevap vermedin herhalde siz çapırcılar olarak kendiniz toplaşmayı düşünüyorsunuz bizde ona göre farklı bir toplaşma yapacağız ama yok beraber olsun derseniz ankara MT olarak katılacak arkadaşlarda var bilginiz olsun.

Yunuscum geçen konuşamadık malum benim tospağa sırtımdaydı :))
valla bu buluşma önce sadece shadow sürücüleri sonra da genel olarak cruiser sürücüleri olarak düşünüldü, diğer segmentlerden oluşan daha kalabalık bi grup olsun mu sorusu açıkçası tartışılmadı. şu anki gidişat sadece cruiser'lara yönelik gibi duruyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Liste buysa
alınacaksa hepsi
SEFERSİZİM BEN GELMEM ))

1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA

Ben Pinkuvars' a (Soner'e) ulaşırım, emirin numara zaten bende var, Redmoon (Koray'ın) numarası bende yok, yarın saat kaçta nerede buluşuyoruz onu bi netleştirelim isterseniz ? Bu arada benim numara 542 387 17 69.

Koray'ın numarası bende var o kolay. komutan ve onun vasıtasyla keyifci ile de irtibattayız problem yok.
sen soner'e ulaştığına göre novablue ve nexagon kaldı geriye.
onlara kim ulaşır ? ya da bakarlar mı acaba bugün foruma
Yarın öğleye doğru buluşsak sanırım iyi olur fazla gecikmeden anıtkabir turunu tamamlayıp erkenden pikniğe geçmek lazım çünkü konyaya dönecek arkadaşlarımız var.
keşke imkan olsaydı da istanbul grubu da gelebilseydi, tanışsaydık.

ben komutan ile iletişim halindeyim, siz buluşma saatini bana bildirin cowboy ile birlikte iştirak ederiz.

ekleme: cowboy'un doktorluk işi varmış, 12.30'dan önce iştirakımız zor gibi. olmadı anıtkabir'e geliriz ordan buluşuruz.

Liste buysa
alınacaksa hepsi
SEFERSİZİM BEN GELMEM ))

Ohoooo..... daha nerde.. Dur bakalım. Dünyanın her yerinde bu tür motosikletçi seyahatlerinde aynı askerlik gibi kıdem en ön sırada yer alır. Seyahat gurubu arasında yaşı en küçük sen olduğuna göre.. Çevrende de GÜROL saygılı çocuktur denildiğine göre artık bu malzemeleri bize taşıtacak kadar küçülmezsindir diye düşünüyoruz.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohoooo..... daha nerde.. Dur bakalım. Dünyanın her yerinde bu tür motosikletçi seyahatlerinde aynı askerlik gibi kıdem en ön sırada yer alır. Seyahat gurubu arasında yaşı en küçük sen olduğuna göre.. Çevrende de GÜROL saygılı çocuktur denildiğine göre artık bu malzemeleri bize taşıtacak kadar küçülmezsindir diye düşünüyoruz.:)
sen öyle san abim
Ünalı kandırdım bu yüzden
oda geliyor,çok saygılı çocuktur kendisi bildiğin gibi değil
taşısın işi ne bebenin.)))))

Ankara 19 Mayıs buluşması için;

Arkadaşlar daha önce bahsettiğim sebepten dolayı, size Anıtkabir sonrasında katılabileceğim. Eskişehir yolunda Bilkent kavşağında ya da Mesa Koru Migros'ta sizinle buluşabileceğim. Cep telefonumu, Komutan, Chopperrider, Nexagon ve Redmoon arkadaşlara özel mesajla gönderdim. Siz de telefonlarınızı bana özel mesajla iletebilirsiniz. Ya da arayabilirsiniz. Anıtkabirden çıkarken biriniz beni ararsa, benim için iyi olur. Görüşmek üzere.

Bi sakin olun bakem,telaşa gerek yok sonuçta çöl geçmeyeceğiz.
Bu satırları okuyupta dahil olacakları kaçırmayın,ne o öyle yük falan,
nerde akşam orda sabahlara:) dayanamam osmanagga :)hehhe:)

Az önce Ankaraya geldim. Yarın Saat 12:00 de ANITKABİRİN BAHÇELİ TARAFINDAKİ ANITPARK DA olacağız. Saat 13:00 ekadar bekler sonra Anıtkabire gireriz. Motorum Bayrağım ve heyecanım yanımda.

Sertifikalar yazdırıldı ziyaret esnasnda vereceğiz.

Arkadaşlar benim mesajlarımı aldınız mı? Kimse bana telefonunu göndermedi hala...

Arkadaşlar 19 Mayıs 2012 Honda Shadow buluşması çok güzeldi, başta Konyadan gelen İlker abim olmak üzere herkese çok teşekkür, ayağınıza sağlık...

fotoraf0670.jpg

fotoraf0671.jpg

fotoraf0672.jpg

fotoraf0673.jpg

fotoraf0674x.jpg

fotoraf0675.jpg

fotoraf0676.jpg

fotoraf0677.jpg

fotoraf0678t.jpg

fotoraf0679.jpg

fotoraf0680.jpg

fotoraf0681c.jpg