serdar23_bilgem ve okan, çok güzel duruyor motorlar maşallah.
Hayırlı olsun arkadaşım. Görüntü dahada güzelleşti tabbi. Shadow zaten yakışıklı bir makine.
Bir yılda yaptığın km. de hatırı sayılır bir km. Tekerine taş değmesin.
Selamlar.
Serdar arkadaşım.Eğer uzun yol sık sık yapıyorsanız kendiniz içinde sissy bar yaptırmanızı tavsiye ederim. Bel ağrılarını belirgin bir şekilde azaltıyor.
serdar23_bilgem ve okan, çok güzel duruyor motorlar maşallah.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de yeni bir siyah Shadow C8 edinerek aranıza katıldım.
Doğrusu Shadow'un artık enjeksiyonlu olması ve egzozun bir öncekinden farklı olması biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir önceki modelindeki tek ve kalın egzoz daha şık duruyordu sanki. Ayrıca sesi ve çalışması, enjeksiyondan olsa gerek baya bir monotonlaşmış. Ancak gaz verdiğim andan itibaren yine o güzel Honda sesini alabiliyorum. Yine de bu haliyle de doğrusu çok beğendim.
Genel olarak çok hızlı ivmelenmesi, düşük viteslerde yüksek torka ulaşması hoşuma gitti. Yakında uzun yola da gidince gözlemlerimi ve makinanın resimlerini de koyarım.
En kısa zamanda diğer Shadowcularla tanışıp fırsat buldukça birlikte gezilere katılmayı isterim.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de yeni bir siyah Shadow C8 edinerek aranıza katıldım.
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız ve keyifl, sürüşler.
Kaldera arkadaşım, çantalar sade ama hoş duruyor. Ama sanırım biraz pahalıdır.
Shadow alanların yeni motorları hayırlı olsun..çanta konusu için HepcoBecker i önerebilirim alternatif fikir olması için..fiyat olarak döviz € kuruna göre biraz yüksek kalabilir ama iş görebilirliği ve görselliği bakımından dolgun durmakta..
Valla arkadaşım çantanı gerçekten çok beğendim. Hem sade hem kullanşlı ve hacimli. Hondanın orjinal çantasına çok benziyor, hatta daha güzel. Tavsiyen için çok sağol, araştırıp edinicem. Benimki daha çok semer gibi duruyor.. Hepco Beckerın 1 milyarı aşan fiyatını görünce biraz tırstım ama en yakın zamanda bunlardan edinmem farz oldu. Hatta arka ve ön çantaları da takım almalı almışken. Shadow, kaliteli deri ve krom aksesuarları çok güzel taşıyabilen bir motor.
Sezon başlamadan cruisecılar bir Pazar bir araya gelsek çok güzel olacak.
Herkese Selamlar.
VT 750C-2009 - 16.300 TL.
VT 750C-2009 Spirit - 14.170 TL.
bu fiyat farkı neden acaba?
ötv oranları motosiklette 250 cc ye kadar olanlarda %22 den %11 olarakVT 750C-2009 - 16.300 TL.
VT 750C-2009 Spirit - 14.170 TL.
bu fiyat farkı neden acaba?