Selam 5+1;
Sanıyorum bu grupta en yeni Dylan alan benim. Üstelik profil olarak sana benziyorum. İlk motorum, ilk motor kullanışım, trafiğe motorla ilk çıkışım. Bakırköy - Ortaköy'e benzer bir mesafe yapıyorum, üstelik köprü geçiyorum: Ataşehir - Harbiye arası yol alıyorum. Hergün gidiş geliş 55-60 km.
Dylan'ımı alalı iki hafta oldu. Önce yakın mesafelerde, ara sokaklarda filan derken 1 haftanın sonunda korkunun ecele faydası ykok deyip vurdum kendimi yola...
Bu akşam itibariyle toplam 240 km yol yaptım şimdilik, üç kere köprü geçtim. Hava hernekadar diğer iki sefer kadar soğuk olmasa da bu akşam zorlandım biraz çünkü çok rüzgar vardı, ama yine de motor 70 - 80 km ile giderken boğazın lodosunda herhangi bir güvensizlik hissine kapılmadım. Rodaj'ına dikkat ettiğimden hiç 85 - 90'ı aşmadım ancak gazı biraz daha cevirsem rahatlıkla 100 ve üzerini göreceğimi hissediyoum.
Hafif yağmurda da ıslak yolda da kullandım, en ufak bir rahatsızlık, yalpalama, tedirginlik hissi vermedi. (Bir arkadaşımın çin işi scooter'ıyla çok daha yavaş giderken bile tedirginliğe kapılmıştım)
Allah için acemiliğim devam ediyor, daha da uzun süre devam edecek, burada bu kadar deneyimli eleman varken bana pek söz düşmez ama, senin şu anda düşündüğün, kafana takılan herşeyi ben de forumdaki arkadaşların deneyimleri, yazdıkları ve önerileriyle aştım. Yaptığım seçimden ilk 240 km sonunda son derece memnunum, tavsiye ederim
(Bu arada Ataşehir'den köprüye çıkarken TEM'i kullanıyorum, Dudullu, K.Bakkalköy çıkışından TEM'e girip direkt 1.köprüye bağlamıyorum. Yanımda kamyon, otobüs vb geçtiğinde en ufak bir rahatsızlık hissetmiyorum, tahminimce İstanbul - Balıkesir seferlerinde çok rahat edeceksindir, bir tek dümdüz yolda sürekli pür dikkat gidiyor olmak bir süre sonra sıkabiliyor )