Modifiye filan derken...
Selam...
Ya İzel, burda tazecik Dylan'cılar varken modifiye filan demeyin gözünüzü seveyim... Daha motoru almadan kafalara soru işaretleri dizemeyin...
Pazartesi, Sirkeci'deydim, endurocu bir arkadaşımla onun malzemelerini aldığı mağazaya gittik. (Yıldız Ticaret; Sirkecide Honda Bayi Özen Ticaret'in hemen yanı)
Pazartesi akşamı itibariyle bir kaskım, 3 kat bir montum (bir nevi lahana), dizliklerim, belliğim ve eldivenlerim oldu. (Çıkışta, çin malı bir scooter alınacak parayı - taksitle de olsa bırakmıştı)
Tbi ortada motor yok.. Bu ayrı bir konu... Pazartesiden beri de günler geçti. Dün öğlen sularında Mototal'e uğradım... (Yine) Tam mağazanın içindeki her zamanki konumum, gri dylan'ın sağ yanına doğru yol alıyordum ki kapı ağzında bir Foresight'a ilişti gözüm. İkinci el; satılık.... Liste fiyatı sanırım 8500 civarında, üzerindeki fiyat 6500'dü. Daha 1100 km.'de. Siyah, arka çanta bağlantı aparatı filan herşey dahil...
4-5 kere Dylan'la Foresight arasında mekik dokudum. 6500'den 500'ü çanta ve aparat için düşsen 6000 kalıyor, Dylan 5500 filan derken...
Silkelenip kendime geldim.
Uzun lafın kısası, dün öğlen sularında bir Dylan'ım oldu. (Daha doğrusu olmakta) Şu anda ruhsat işlemleri yapılıyor, büyük ihtimalle bugün öğleden sonra gidip Hasanpaşa'dan teslim alacağım gri Dylan'ımı... İnşallah yağmur filan yağmaz; Hasanpaşa - Ataşehir ilk yolculuğum olacak, şimdilik kaygılıyım biraz ama koltuğa oturup ilk gazı verdiğimde hiçbir şey kalmayacağını düşünüyorum.
Gelişmelerden haberdar ederim
İlk fırsatta en azından yolda görüşmek üzere...
Özgür