Dylan'nın orjinal egzos fiyatından haberi olan varmı![]()
ya 850li ya da 950 tl olması lazım.
Eğer almaya niyetin varsa leovince'nin dylan için üratilmiş egzosları var 750 tl. Bnce onu al.
orjinall çok pahalı vallaa ikinci el sanırım bulamam ya ikinci el olsun orjinal olur leovince olurr ama ikinci el olsun![]()
Eğer egzosun içindeki tellerin kopmasından dolayı sadece şıngırtı geliyorsa, herhangi bir egzoscuya gidip durumu anlatın. Tüpü oksijenle kesip içindeki teller kaynatılabiliyor. Biz yaptık gayette güzel oldu. Ses kesildi. Yapılırken kesilen yerler koruma demirinin altında olduğu için görsel olarakta bir kötülüğü yok. Birde tam olsun derseniz komple ince zımpara üzerine de bauhaus dan 800 dereceye kadar dayanıklı duplicolor marka sprey boyayıyı da bastınmı tertemiz sağlam bir egzosunuz olur.Tabi kopuk olan yer egsozun tam görünen kısmındaysa biraz görüntüyü bozabilir ama boyanınca fazla göze batmaz.
Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadarMotor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz.
Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum.
![]()
honda 2009 listesinde bu motor yer almıyor.
sadece elde kalanlar var galiba.
Honda dylan 150 cc ye bindim gerçekten çok güzel ve rahat bir motor.
arkaya bi top case öne bir rüzgarlık.10 numara motor 16 beygir zaten canavar şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde çok ideal .üstelik honda ismi insana güven veriyor.
Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadarMotor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz.
Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum.
![]()
İşte sana benim motorun camlı ve topcaseli hali
![]()
Motorumu satıyorum çok beğendiysen kaçırma![]()
ne kadar istiyorsun motoruna. tam durumunu yazabilirmisin acaba.