Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

orjinall çok pahalı vallaa ikinci el sanırım bulamam ya ikinci el olsun orjinal olur leovince olurr ama ikinci el olsun:):):)

bende 900tl dıye duymustum.valla sasırdım,motordan sogur gıbı oldum.coook para

arkadaslar bızım motorlar kac sıbop.

Son düzenleme:
Eğer egzosun içindeki tellerin kopmasından dolayı sadece şıngırtı geliyorsa, herhangi bir egzoscuya gidip durumu anlatın. Tüpü oksijenle kesip içindeki teller kaynatılabiliyor. Biz yaptık gayette güzel oldu. Ses kesildi. Yapılırken kesilen yerler koruma demirinin altında olduğu için görsel olarakta bir kötülüğü yok. Birde tam olsun derseniz komple ince zımpara üzerine de bauhaus dan 800 dereceye kadar dayanıklı duplicolor marka sprey boyayıyı da bastınmı tertemiz sağlam bir egzosunuz olur. :) Tabi kopuk olan yer egsozun tam görünen kısmındaysa biraz görüntüyü bozabilir ama boyanınca fazla göze batmaz.

CBA

Eğer egzosun içindeki tellerin kopmasından dolayı sadece şıngırtı geliyorsa, herhangi bir egzoscuya gidip durumu anlatın. Tüpü oksijenle kesip içindeki teller kaynatılabiliyor. Biz yaptık gayette güzel oldu. Ses kesildi. Yapılırken kesilen yerler koruma demirinin altında olduğu için görsel olarakta bir kötülüğü yok. Birde tam olsun derseniz komple ince zımpara üzerine de bauhaus dan 800 dereceye kadar dayanıklı duplicolor marka sprey boyayıyı da bastınmı tertemiz sağlam bir egzosunuz olur. :) Tabi kopuk olan yer egsozun tam görünen kısmındaysa biraz görüntüyü bozabilir ama boyanınca fazla göze batmaz.

Serkan şu dylanın ciğerini biliyon valla. :):)

Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadar :) Motor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz. :) Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum. :)

Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadar :) Motor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz. :) Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum. :)

:) Sen o uzun yola bi gir çık bakalım görücez az mı yakar çok mu :p. b250 ve 500'lere yetişmek için son gaz gideceksin ki elbette arayı açamazlar ancak bizim motor sürekli otobanda son gazda gidersen 4lt benzin tüketiyor.

honda 2009 listesinde bu motor yer almıyor.
sadece elde kalanlar var galiba.

Honda dylan 150 cc ye bindim gerçekten çok güzel ve rahat bir motor.

arkaya bi top case öne bir rüzgarlık.10 numara motor 16 beygir zaten canavar şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde çok ideal .üstelik honda ismi insana güven veriyor.

honda 2009 listesinde bu motor yer almıyor.
sadece elde kalanlar var galiba.

Honda dylan 150 cc ye bindim gerçekten çok güzel ve rahat bir motor.

arkaya bi top case öne bir rüzgarlık.10 numara motor 16 beygir zaten canavar şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde çok ideal .üstelik honda ismi insana güven veriyor.

İşte sana benim motorun camlı ve topcaseli hali
14048831_278301_5d20707.jpg

Motorumu satıyorum çok beğendiysen kaçırma :)

BSI ben kullanıyorum ırıdyum bujı sehır dısı kullanımda yakıt dusuyor.yanı depoda 20 km daha fazla yapıyor.bırde ılk calısmasıda daha hızlı oldu benımkınde.

son izmir-karaburun gezimizde 300 km.ye yakın yol yaptık.şu anda benim motorun üzerindeki her şey, fabrikadan ne taktılarsa o var. tamamen şehir dışı yakıt tüketimi 70-110 sürat aralığında 100 km.de 2.65 litre. bu şu ana kadar en iyi değer gün geçtikçe yakıt düşmekte.

ali dostum motorun satılmadan sorununa çare bulunur umarım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar