Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. Her zaman olabildiğince dikkatli ve tam korumalı gezelim ne olur.. Görüyorsunuz işte siz ne kadar dikkatli olsanızda biri gelip size çatabiliyor. Bu noktada korumaların tam olması gördüğünüz gibi hayat kurtarıyor.

Dylan ortak bir tutku. Bu tutkuyu pekiştirmek, kullanıcılarını ortak bir paydada birleştirmek, iletişimi güçlendirmek adına ayrı bir site kurmuştuk. Geliştik güçlendik. Şimdi topluluğumuz adına her yerde farkedilmek adına Reflektif yelek, t-shirt, şapka, sweet shirt vs. yaptırıyoruz. Detaylarını hayatonda sitemizde bulabilirsiniz, ürün siparişi verebilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erdoğan Abi çok geçmiş olsun,umarım arkadaşın durumu iyidir.:)
Ayrıca bu tutkuyu pekiştirmek için yaptığınız projelerden dolayı sizi tebrik ediyorum.:cat:

Erdoğan, büyük geçmiş olsun.
Ramazan arkadaşımızda bu aralar bir aksiliktir gidiyor. İnşallah bu son olur. Çok geçmiş olsun Ramazan kardeş....

valla resimlere baktım büyük kaza atlatmışsınız hepinize geçmişolsun kazasız günler dilegiyle.

sende haklısn erdoğan abi ama biraz olsa dersini vermeliydiniz biz motorcu olarak zaten hep ezilen biz oluyoruz motorcular :(:(

selam CBA,daha once bikac kez konusmustuk,ksk dan ziya ben.Bir tanıdıgında satılık siyah dylan vardı 2008 model hala duruyorsa bir gormek istiyordum,snden haber bekliyorum..

CBA

selam CBA,daha once bikac kez konusmustuk,ksk dan ziya ben.Bir tanıdıgında satılık siyah dylan vardı 2008 model hala duruyorsa bir gormek istiyordum,snden haber bekliyorum..

Valla benim bi abimin motoru baya zamandır uğramıyorum yanına.duruyomu durmuyomu pek bilmiyorum. Görmek istersen gidebiliriz. veya tarif ederim sana yeri..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhaba,
öncelikle kaza geçiren aradaşa çok büyük geçmiş olsun, allah daha beterlerinden korusun.
özel nedenlerden dolayı,uzun süredir buraya mesaj atmıyordum. Bakıyorum eskilerden bi kaç kişi kalmış=) Bu forum sayesinde Dylancı olmuş biri olarak, herkesi selamlıyorum:queen:

Efendim 2007 Model Gri Dylanım Satılıktır. daha sahibindene ve 2. el kısmına ilan vermedim, yabancıya gitsin istemedim:) Motorun resimlerini en kısa zamanda eklicem.

Motor 7100 km de bütün bakımları Pazarbaşı hondada yapılmıştır. ilk fiyatı 4000ytl. bana 05367901093 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

benım su an km dusuk oldugundan bıtmedı ama bır arkadsımızda var,34000kmde su an.30000kmde degıstırmıs.bu arada 30auro mus.bana pahalı geldı valla.

benim ön disk ilk 21.000 km değişmişti. Şimdi aynı disk 26.000km de tekrar bitti. 37 liraya değiştirdiler. Arka balatalar sağlam. Nasıl iş anlayamadım.:silent:

benim ön disk ilk 21.000 km değişmişti. Şimdi aynı disk 26.000km de tekrar bitti. 37 liraya değiştirdiler. Arka balatalar sağlam. Nasıl iş anlayamadım.:silent:

on dısk derken on balatamı,yoksa sadece dıskmı degıstı.gordugum zaman tekrar sorayım dıskle berabermı sadece balatayımı degıstırdı.ama bısey var senın ıkıncı dısk 5000km de nasıl bıttıkı.takan usta ısı bılmıyormuydu yoksa yan sanayı dıyıcem honda da yan sanayı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar