honda repsol beat modifiyeli (tesisatlı);)))

öncelikle eline sağlık sen sevyosan düsünme derim bnim beat varken krom eksoz kapagı ayak koyma yerinde baklava desenli saclardan 5 renkli park lambası arka stop ve sinyaller kırmızıydı senin motorunuda begendim repsol cıkartması istersen belki daha güsel olur ama daha büyük caplı bişi olabilir fantastik bi airbrush gibi ama eline sağlık güzel olmus ses tesisatını ayrı begendim helal olsun güzl makine ayna için güvenlik için gerekli biliyorum ama beni xt ninde aynaları yok suan daha alıp takıcam aramızda kalsın :) ama spor küçük aynalar vardı belki istersen keyfine göre bişiler bulabilirsin güle güle kullanman dilegiyle marmaristen selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Epey yorulmuşsun ama bence yazık olmuş motora.

cok sevimli olmus..
emegine saglik..

kazasiz belasiz surusler dilerim..

Shakulin

selam arkadaşım aynı modifiye leri yazarmısın aynısı yapacağım sadece ses sistemi hariç hepsi

emeğinede motorunada paranada yazık etmişin,gerçi hepsi 100 ytli geçmez ama senin zevkin,bişe sölicem nie satın bu kadar uğraşmisin.annayamadım

beat'in mükemmel olmuş

modifiyene bayıldım özellikle müzik tesisatına
daha başka modifiyelerinide bekliyorum.

güzel olmuşda bi kaç şey daha ekleyerek daha güzel olabilirdi ama beat a modifiye pek gitmiyor gibi

yalan yok arka siyah stoplar iyi turuncuda iyide gerçekten dostum ,, sana lafım yok takmayabilirsin aynaları ama inan aynaları dikizlemeden olmuyor:bounce: çok zor durumda kalabilirsin nikelaj ayna uydurabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
67 nesi zonguldak mı :queen:

güzel modifiye:)motor senin galibaa...ben de honda CBR 600RR yi modifiye ettirecem:)

way be gaddar... iyi iş:)

Son düzenleme:
beğenen olur beğenmeyen olur.eleştrilere açık olmalısın.ayrıca ne olursa olsun aynalarını takmanda gerek bence.

:wiinkk::king:SLM ARKADASLAR BEN DE ARANIZA YENİ KATILAN BEAT SAHİBİYİM MODİFİYE YAPMAYA BEŞLADIM AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM FARIN İÇİNDE Kİ SİMİT LAMBAYI NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ İLGİLENİRSENİZ SEWİNİRİM

bence iğrenç olmuş..önüne gelen yeri turuncuya boyamış..kick startı bile!
ayrıca dikiz aynalarıda yok trafikte tam bi tehlike...
o müzik sistemide trafikte dikkati dağıtıp daha bi tehlikeli olmak içindir herhalde..

katılıyorum kick start olmamış.ama gerisi güzel.mp3 çalar çok güzel olmuş:cherry: bi de o hoparlörleri giderken de kullanıyomusunuz?:cherry:

abi seninkide güzel ama ben gaddara hasta oldum adam ne yapmış yaaaa tam bi şaheser olmş öpülecek adam vesselam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar