Selamlar,
Nisan ayından beri aranızdayım ancak yazma fırsatım olmadı. Daha önce Beat, Beatten Spacy son olarakta Spacyi babama devrettinten sonra

PS150i. 5 aydır yüksek memnuniyet seviyesinde PSimi kullanıyorum. Hızlanma mükemmel.Motorda çok hızı sevmem ancak test için 110 kmyi denedim gerçekten hiç hissettirmedi hiç bir sarsılma yoktu, eşim de arkadaydı o bile farketmedi. Şu an için sadece şehir içi kullanıyorum. 1.400 km ye ulaşti.
Bir şey danışmak isterim siz ustalara. Motoru aldığımdan beri arka frenleri sıktığımda ara sıra da olsa mekanik bir ses geliyor bunu 1000 km bakımında servise söyledim, sorunun kampana pabuçlarındaki tozlanmadan kaynaknadığı söylediler, busesin kaynağı bu olabilir mi gerçekten, yoksa fren ile ilgili bir sıkıntı mı var? Sıkma ve gevşetme ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Ön tekerden de özellikle sağa dönüşlerde yine bir ses geliyor sürtünme sesi gibi ama düzelince bu ses kayboluyor. Çok mu büyütüyorum bilemiyorum, arabada olan ses takıntım motorda da devam ediyor sanırım.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.