Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

insomnia bende çin malı 150 zc var.
bende pcx in 150 cc sini bekliyorum.
kendi motorumun 3,5 katı para verecem sonuçta 125 e değmez gibime geliyor.
hemen alacaksan bence ps 150i.

aklınızda bulunsun bazı honda bayiler komple bakımda hava filtresine sprey sıkıp 40 lira filtre değişimini ekliyorlar
bugun hava filtresini bi açtım yağ kir içinde daha komple bakıma gireli 800 km olmadı 100 tl verdim:farao:

birde pirelli diye güvendiğim lastik ek yerinden ikiye ayrıldı ayrılacak servis fotoraflarını çekti ilgili markaya göstericekti ne oldu bilmiyorum

psi hava filtresini çok çabuk kirletiyo 2-3000k mde serviste değişti .k&n hava filtresi getirtttim çok iyi oldu ömrü uzun bakımları kolay performans olarakta baya farketti.

ps150 siyah cant

uzun zamandır istediğim şeyi yaptım jantları boyattım
sıcağı sıcağına foto

16082012088.jpg

birde pirelli lastikler ek yerlerinden ayrıldığı için lastik aldım

duro lastik pirelli deseni yapmış fiyatıda 95 tl ihçilikle 110 a geldi

Selam Kaan jantlar güzel olmuş güle güle kullan. Honda bazı 0 model cbf 150 modellerinde duro lastik kullandı benim bir arkadaşım da yeni aldığı cbf 150 ile yağışlı havada 30 kmh ile giderken motoru kaydırdı ve düştü , pek güvenli olmadığını söylemişti ve pirelli ile değiştirmişti, umarım sen memnun kalırsın. Kazasız sürüşler dilerim.

teşekkür ederim :king:
honda today -activa -cbf150 de hep duroyu kullanıyordu yani aşınayım duroya:)

lastik yeniyse mum la kaplı oluyormuş suya girince kayar dedi onlarda belki ondan olabilir fakat duro lastiği bende hiç haz etmiyorum:mrgreen:
michlen -Bridgestone lastikleri 150 tl civarındaydı onları alıcaktım da içimde hala bir apachelik kaldığından jantlarıda o paraya boyatırım dedim heheheh

bu arada servisten öğrendiğim başka hususta topcase takmayı düşünenler için : orginali dışında taktırılıcak çantalarda taşıyıcıyı deldirmek gerekiyormuş.orginali cuk oturuyo dedi:sunny:

sizinde tekeriniz düz bassın bu motorla uzun uzun kmler yapma dileğiyle:thumleft:

Selamlar,
Nisan ayından beri aranızdayım ancak yazma fırsatım olmadı. Daha önce Beat, Beatten Spacy son olarakta Spacyi babama devrettinten sonra :) PS150i. 5 aydır yüksek memnuniyet seviyesinde PSimi kullanıyorum. Hızlanma mükemmel.Motorda çok hızı sevmem ancak test için 110 kmyi denedim gerçekten hiç hissettirmedi hiç bir sarsılma yoktu, eşim de arkadaydı o bile farketmedi. Şu an için sadece şehir içi kullanıyorum. 1.400 km ye ulaşti.

Bir şey danışmak isterim siz ustalara. Motoru aldığımdan beri arka frenleri sıktığımda ara sıra da olsa mekanik bir ses geliyor bunu 1000 km bakımında servise söyledim, sorunun kampana pabuçlarındaki tozlanmadan kaynaknadığı söylediler, busesin kaynağı bu olabilir mi gerçekten, yoksa fren ile ilgili bir sıkıntı mı var? Sıkma ve gevşetme ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Ön tekerden de özellikle sağa dönüşlerde yine bir ses geliyor sürtünme sesi gibi ama düzelince bu ses kayboluyor. Çok mu büyütüyorum bilemiyorum, arabada olan ses takıntım motorda da devam ediyor sanırım.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Almanyada resmi siteden 3 ay önce kalktı.

bu arada orjinal honda çanta ved ön camla çok hoş oluyor ps150

bu motorun sele yüksekliği kaç cm arkadaşlar bir kere oturdum gayet yüksek geldi boy 185 olduğu için hoşuma gitmişti..

öncelikle herkese selam arkadaşlar forumda yeni olduğum için soruyu burdan sorucam bende honda ps 150 i aldım 2. el 2011 model ama motorun eskı sahibi motoru açmamış yanı 101 km hız yaptım belkı yol kısa olduğu için ben motorsikletten anlamıyorum ilk motorum açma konusunda herkes farklı şeyler söyluyorlar kımıler dip gazdayken enson hızına geldığinde gazı yarıla v- tam gaz ver diyor gaz pompla gibi kımılerı yokus aşşağı duz yolda gaz kesmeden git diyor ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bilgi verirsenız çok menun olurum birde bu motorlarda belli bir hızdan sonra hız kesme diye bşi varmış galıba o doğrumu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar