Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sen bilirsin kardeşim nasıl istersen öyle de.. Abilik takıntısı yok bende :) Ama ben sana ne diyeceğim adını yazmamışsın... Bende büyük motor hastalığı yok ben sadece scooter meraklısıyım şehir içi yeter bana.. Eskiden vardı öyle hevesim ama çoluk çocuğa karışınca insanların düşünceleride değişiyor tabi haliyle :) Evet kesinlikle beyaz diyorum bende.. Bakalım hayırlısı.. Görüşmek üzere :)

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye yorumları sürekli takip ediyorum bende onun için bugun üye oldum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

sitedeki arkadaşlardan bir cevap almak isterdim benim ps 2011 3000 km de gayette memnunum ve sorunsuz.yanlız aprilla scoorebo 200 forumlarda okudum gayet paşarılı yorumlar gördüm.acaba ps mi satıp aprilla scooreboyo 200 alsam mantıklımı.scooreboo 200 hakkında fikri olan varmı cevabı beklerim tşk ler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

bende ps 150 beyaz 3000 km de oldukça temiz kullandım kamu personelli oldugum için cok fazla kullanamadım rodajını cok iyi bir şekilde yaptım sabırla.almayı düşünen arkadaşlar varsa satabilrim makul bir fiyatta verebilriim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

:)motorumu yagmurlu çamurlu havada asla kullanmadım cok iyi baktım kerataya oldukça atık ve performanslı uzun yolda acayip güzel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

aprilla scoorebo 200 hakkında bilgisi olan varsa bu motorla degiştirmeyi düşünüyorum sizce aprilla iyi bir tercih olurmu saygılar

aynen sahibindene girdiğinde görmüşsündür neredeyse motorun sıfır fiyatını isticekler bazılarıda sıfırından daha çok para istiyo 2 parça ekleyipte:p
2 elin cezbedici bi rakam olması lazımki alınabilsin herneyse sen sıfır al millet bu motora ömürlük motor diyo :) satmayı hiç düşünmeden temiz temiz kullanmak lazım tıpkı benim motor gibi:queen:

bikepics-2118203-full.jpg

bikepics-2118204-full.jpg

not:fethiyeliolan kişi bunları gene çalmasın:queen:

muğlalı aldıracaksın bana şu motordan en sonunda,koyup durma şöyle fotoları içim gidiyor.inci gibi parlıyor maşallah :)
bizde cıbır beklerken gözümüz yollarda kaldı motor hala piyasada yok,hyoda almak içimden gelmiyor,ps 150de en çok kafamı tırmalayan senin 100 kmyi geçmiyor demen oldu.sıvı soğutmalı ve 150 cc bir honda en azından 110 120 yapmalı diye düşünüyordum.

muğlalı aldıracaksın bana şu motordan en sonunda,koyup durma şöyle fotoları içim gidiyor.inci gibi parlıyor maşallah :)
bizde cıbır beklerken gözümüz yollarda kaldı motor hala piyasada yok,hyoda almak içimden gelmiyor,ps 150de en çok kafamı tırmalayan senin 100 kmyi geçmiyor demen oldu.sıvı soğutmalı ve 150 cc bir honda en azından 110 120 yapmalı diye düşünüyordum.

Uzun yolda tek kişi 120 iki kişi 110 civarı hız yapıyor.

Slm adrion ben motorumu aprilla scobea 200 degistirecem bu motor hakkında bilgin varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

:)abu aprilla hakkında bilgin varmı degistirme mantikli mi kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

abu aprilla hakkında bilgin varmı degistirme mantikli mi kardeş

peki uzun yolda tek kişi 110 km hızda uzun süre gidebiliyor mu?yoksa bir dakika 110la gidip sonra bayılıp 90 veya 80e düşüyor mu hız(tabi bunlar hep düz yolda)çünkü çok nadirde olsa otoyolda sürme durumum olabilir ve en azından orta şeritte mahçup olmadan yol almak istiyorum.

Sen bilirsin kardeşim nasıl istersen öyle de.. Abilik takıntısı yok bende :) Ama ben sana ne diyeceğim adını yazmamışsın... Bende büyük motor hastalığı yok ben sadece scooter meraklısıyım şehir içi yeter bana.. Eskiden vardı öyle hevesim ama çoluk çocuğa karışınca insanların düşünceleride değişiyor tabi haliyle :) Evet kesinlikle beyaz diyorum bende.. Bakalım hayırlısı.. Görüşmek üzere :)

ismim kaan yazmayı unutmuşum:) valla ben tam bir motor hastasıyım diyebilirm lisede arkadaşlarımla sabah akşam motor muhabbeti ederdik şimdi herbiri arabaydı yahut başka şeylerdi motosikleti bile düşünmüyorlada niye hala ben böyle kaldım anlamadım:p alcam insallah kısmet olursa artık ps eskisinde:mrgreen: görüşmek üzere:rendeer:

:queen::queen::queen: tşk ederim yorumun için eğer bu motoruda sevdirebiliyorsam ne mutlu bana :p şuanda 110 fazla zorlanmadan çıkabiliyorum acıkcası bende öyle düşünüyorum yolda gidişi canavar gibi ama nedense fazlasını yapmıyo kesiciden olabilir diye düşünüyorum ve keşkede daha fazlasını yapsaydı potansiel varda işte:queen: ama yokuşlarda tam bir canavar ybr le oynuyorum cbr ıda çok rahat gecerim yani torku tatmin edici
ee geri kalanınıda bunla yetiniyorum zaten bir scooter

bencede kesinlikle

Slm adrion ben motorumu aprilla scobea 200 degistirecem bu motor hakkında bilgin varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

:)abu aprilla hakkında bilgin varmı degistirme mantikli mi kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

abu aprilla hakkında bilgin varmı degistirme mantikli mi kardeş
motoru gördümde fiyatı kaç para ki?

peki uzun yolda tek kişi 110 km hızda uzun süre gidebiliyor mu?yoksa bir dakika 110la gidip sonra bayılıp 90 veya 80e düşüyor mu hız(tabi bunlar hep düz yolda)çünkü çok nadirde olsa otoyolda sürme durumum olabilir ve en azından orta şeritte mahçup olmadan yol almak istiyorum.

gitsede zararlı olur :) ben bi an çıkıp bırakıyorum hiç zorlamadım ama düşücek gibi gitmiyo takılıyo ordada bu motor için ideal hız 80 bence muğlaya 80 le yokuşta ve düzlükte bu hızdan aşağıya inmiyorum yasal sınır zaten hız istiyosan scooter düşünme derim şahsi fikrim

ps 150i zaten favori motorların arasında benim için ama senin motor fotolarda daha bir başka parlıyor,sıfır gibi görünüyor motor ne zaman foto koysan,bravo:)
ya benim hızla falan işim olmaz zaten 110dan sonra hız kesiciye giriyorsa girsin o sorun değil daha bile iyi,110 üstü motoru bırak arabada bile felaket getirir.motorda lastik patlasa işin bitti,fakat benim öğrenmek istediğim motor vardır 90 100le gider ama artık ruhunu teslim etmek üzere gibidir,ha çatladı ha çatlayacak,ama motor vardır yine 90 100le gider veya 80 herneyse ama böyle asfaltta kayar resmen,şöför olan insan anlar o rahatlığı,kafası rahat olur motor zorlanmıyor diye.ama anladım anlattıklarından bu motor beni üzmez.ilk önce bununla ilgilenmiştim bir ay önce çok sağol baya yardımcı olmuştun bana sonra cbr 250 çıkınca fuarda bende bi çoşmuştum alayım diye ama nerdeeee,motor yok piyasada ve haziranda bile gelme umudu bile yok.ben dayanamam o kadar motorsuz,en güzel mevsim şimdi bursada boş geçmeyecem bu ayları,çok kısa bir zaman içinde bir sürpriz yapabilirim.:cherry:

bende aynı sabırsız kişiliklerden biriyim fakat bu motoru alırken bile gumuş rengi vardı dayanamayıp hemen onu alıcaktım arkadaş dedi ya bekle bak bikere alıcan bekliyi ver beyazını al dedi ilkide beklemişim diyorum şimdi.benim tarzım scooter değil bu besbelli bide alırken 8 bine geldi bana şimdide cbr250 o fiyatlara olduğunu gördüğümde uzuluyom:D olsun bekle gelir beklersen en güzelini alırsın normalde yarış tipi motorları almam ama cbr250 yarış tipi gözükmüyo sanki vfr1200 un ufagı gibi o yuzden çok hoşuma gidiyor

bende aynı sabırsız kişiliklerden biriyim fakat bu motoru alırken bile gumuş rengi vardı dayanamayıp hemen onu alıcaktım arkadaş dedi ya bekle bak bikere alıcan bekliyi ver beyazını al dedi ilkide beklemişim diyorum şimdi.benim tarzım scooter değil bu besbelli bide alırken 8 bine geldi bana şimdide cbr250 o fiyatlara olduğunu gördüğümde uzuluyom:D olsun bekle gelir beklersen en güzelini alırsın normalde yarış tipi motorları almam ama cbr250 yarış tipi gözükmüyo sanki vfr1200 un ufagı gibi o yuzden çok hoşuma gidiyor

şuan beklemedeyiz bakalım hayırlısı.:cat:
en çok koyanda bir ay önce gittim güzel bir kask aldım kendime motor alıyorum diye,şimdi motor yok ortalıkta kaskla bir birimize bakışıyoruz :queen: :queen:
şimdi yine dolaptan indirdim kaskı az sonra kılıfından çıkarıp kafama takacam, kaskta bende nevrotik olduk motorsuzluk başımıza vurdu :queen::queen:

Son düzenleme:
Motor gerçekten çok hoş tasarım olarak.Performans olarak kullanmadım ama zaten şüphem yok.Kaşla göz arasında 1. mesajdaki fiyat listesinede baktım.Yahu 2008 model activa olmuş 10.000 15.000 km 3 küsürlü fiyatlar istiyorlar.Sıfırı o fiyat zaten.Ben bu işin içinden çıkamıyorum arkadaş :pr::pr:

şuan beklemedeyiz bakalım hayırlısı.:cat:
en çok koyanda bir ay önce gittim güzel bir kask aldım kendime motor alıyorum diye,şimdi motor yok ortalıkta kaskla bir birimize bakışıyoruz :queen: :queen:
şimdi yine dolaptan indirdim kaskı az sonra kılıfından çıkarıp kafama takacam, kaskta bende nevrotik olduk motorsuzluk başımıza vurdu :queen::queen:

ya sorma kardeşim bende de motor var kask çin malı kipadan aldığım kaskı kullanıyorum hala mağlum öğrenciyiz ayriyetten fazla bi bütceye sahip değilim nette ls2 kasklara baktım bedenine filan güvenemedim neyseki marmariste varmış deneme şansım oldu kask o paraya göre mükemmel geldi bana ee çin malını gördükden sonra kenan sofaoğlunun kaskı gibi gelmesi doğaldır:queen:
ls2 upside modeli marmariste 140 tl
feyizoğlunda 99.50
motorturkiye sitesinde ise 90 tl büyük ihtimal motortürkiyeden alıcam ama feyiz oğlu gibi güvenemiyorum ..şimdilik bende motora az biniyom ee malum birikim yapmak lazım yaz geldi zaten:p

bende senelerce o çin malı kasklardan kullandım ve işin garibi onların çin malı ve neredeyse hiçbir koruma özelliği olmadığınından haberim bile yoktu,7 ay önce bu siteye üye olduğumda baktım millet acayip kask muhabbeti yapıyor,sonra gittim bunların satıldığı yere (bursa motomax) taktım kafama birkaç tanesini,ben hayatımda kask takmamışım dedim kendi kendime.fiyatlar gerçekten pahallı ama değer,ben kafama 30 40 liralık kask takardım bunların en ucuzu 100 lira.neyse uzatmayayım bence kask önemli en kısa zamanda sende al bitane güzelinden.öğrenci muhabbeti yapıyorsun ama ps 150ye biniyorsun :queen::queen::queen:

ben scorpion exo750 aldım ahada bunun aynısından,arkadaşın motorunda artçı olarak deneme şansım oldu şimdiye kadar,gerçekten on numara kask,vizörü kesinlikle buğu yapmıyor,kafayı süper sarıyor ve içeriye çok az ses alıyor.

Uploaded with ImageShack.us

Kaan kardeşim memnun oldum..

Bu arada adıbendesaklı arkadaş sende aramıza hoşgeldin.. PS150'ni satıyomusun yoksa..?
Haberim olsun eğer satıyorsan :)

kaan kardeşim (bu arada benimde adım tamer) son eklediğin fotolardaki motorun durduğu sahil kenarına hasta oldum,tam olarak neresidir orası,il ilçe cadde sokak olarak detaylı adresini verebilir misin,orada fotoğraf çekmek isterim ve sanırım fethiyede bir yer geldiğimde dalışta yaparım.

Merhaba arkadaşlar :)

PS 150i' yi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve şuan 9000km de

motoru işim gereği kullanıyorum , görev yaptığım kamu kuruluşu

HONDA PS 150i yi tercih etti , genel anlamda başarılı fakat 15-16hp bir

scooter için bence performansı zayıf farklı düşünen arkadaşlar olabilir saygı

duyarım:cat:

eğer sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim:)

bende senelerce o çin malı kasklardan kullandım ve işin garibi onların çin malı ve neredeyse hiçbir koruma özelliği olmadığınından haberim bile yoktu,7 ay önce bu siteye üye olduğumda baktım millet acayip kask muhabbeti yapıyor,sonra gittim bunların satıldığı yere (bursa motomax) taktım kafama birkaç tanesini,ben hayatımda kask takmamışım dedim kendi kendime.fiyatlar gerçekten pahallı ama değer,ben kafama 30 40 liralık kask takardım bunların en ucuzu 100 lira.neyse uzatmayayım bence kask önemli en kısa zamanda sende al bitane güzelinden.öğrenci muhabbeti yapıyorsun ama ps 150ye biniyorsun :queen::queen::queen:

ben scorpion exo750 aldım ahada bunun aynısından,arkadaşın motorunda artçı olarak deneme şansım oldu şimdiye kadar,gerçekten on numara kask,vizörü kesinlikle buğu yapmıyor,kafayı süper sarıyor ve içeriye çok az ses alıyor.

Uploaded with ImageShack.us

hahah:mrgreen: biraz öyle ama naparsın işte:) kaskın gerçekten çok güzel bende kısmetse cumaya bütceme göre bu kaskın siparişini vercem
35843274trf.jpg

Kaan kardeşim memnun oldum..

Bu arada adıbendesaklı arkadaş sende aramıza hoşgeldin.. PS150'ni satıyomusun yoksa..?
Haberim olsun eğer satıyorsan :)
şükrü abi sende hoşgeldin:rendeer: de gelişinle gidişin hızlı olmuş:p

kaan kardeşim (bu arada benimde adım tamer) son eklediğin fotolardaki motorun durduğu sahil kenarına hasta oldum,tam olarak neresidir orası,il ilçe cadde sokak olarak detaylı adresini verebilir misin,orada fotoğraf çekmek isterim ve sanırım fethiyede bir yer geldiğimde dalışta yaparım.

o bendede fotoraf manyaklığı vardır lakin fotoraf makinam başkasında kaldığı için cep telefonunla yetiniyorum bu fotoraflarda hep telden:)
tamer kardeşim orası marmaris belediyesinin 50 metre ilerisi ayrıca pizza pizzanın hemen yanı sahil yoluydu sabah saat 8 de çekmiştim resmi:) marmarisın çevresinde o kadar güzel yerler varki orasına bakmazsın bile
uydu resmi tabi anlaşılırsa:p
11208.jpg

Merhaba arkadaşlar :)

PS 150i' yi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve şuan 9000km de

motoru işim gereği kullanıyorum , görev yaptığım kamu kuruluşu

HONDA PS 150i yi tercih etti , genel anlamda başarılı fakat 15-16hp bir

scooter için bence performansı zayıf farklı düşünen arkadaşlar olabilir saygı

duyarım:cat:

eğer sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim:)

son hız olarak azcık tatmin edici değil fakat 250 sym gts sahibi arkadaşım motorunu ben kullandım o benim motoru tes etti ve ataklına hayran oldu onun motoru düşük hızda tam gaz verince boğuluyo gibi geliyo bizimkine göre sonra ama kendi motorumu tokatladım:queen:

Arkadaşlar unutmadan söyliyeyim

İstanbul içi yakıt sarfiyatı hiçte az değil bilginiz olsun

ben benzine para vermiyorum PS 150i ' yi görev icabı kullanıyorum

ama inanın kendi motorum olsa benzin masrafı bayağı canımı sıkardı...buna emin olabilirsiniz

Herkese iyi akşamlar..
Kaan bakıyorum kimse yok yazıp çıkıyorum bende napayım :)
Baktım şimdi burdasın ama..
adıbendesaklı acaba motorunu satıyomu haberi olan varmı..?
Batuhan35 merhaba.. biraz abartmışsın sanki be abeee.. nedir tüketim senin bi yazarmısın..?

başkasının ps sini bilemem fakat benimkisi daha önce kullandığım cbf ten bi farkını göremedim 20 tlye 111 km marmaris muğla gidip geldim şehir içindede kullandım 170 kmde aynı seviyeye geldi bu bana göre çok çok iyi belkide motorum yeni olduğu içindir bilemiyorum.ben yakıt konusunda çok memnunum üstelik diğer 150 lik sym vs le karşılaştırınca yada 100 lük mioya baz alınınca çok iyi bir seçim olarak anlaşılıyo.heleki runner 200 gibi motorları gördüğümde çok çok iyi diyorum.bu motorun kalkışları enjecsiyonlu olduğu için dur kalkta biraz yavaş kalır orda ben çok çok az gaza yüklenirim sert kalkışlardan ara gazlardanda kaçınıyorum bunlarında etkisi var ama bunu belirteyim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

Herkese iyi akşamlar..
Kaan bakıyorum kimse yok yazıp çıkıyorum bende napayım :)
Baktım şimdi burdasın ama..
adıbendesaklı acaba motorunu satıyomu haberi olan varmı..?
Batuhan35 merhaba.. biraz abartmışsın sanki be abeee.. nedir tüketim senin bi yazarmısın..?

şükrü abi hoşgeldin :)
valla satıcağını yazmıştı foruma girer o mesajı alsın yeterki:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar