Hani hareket yok hiç bu topikde..
harbi bende onu anlıyamamıştım çok büyük dez avantaj bencede.bi gün bi amcada kendi dylanında o ayak yeri dümdüz olsun diye demirden bi aparat yapmıştı onu hiç unutmamTamam güzel Dylan'da bişi demiyorum.. Ama ben Dylan çıktığı zamanda diyodumki bunun ayak koyulcak yerini neden düz yapmıyolar diye.. Sanki beni duydular yanii ve öle yaptılar![]()
aynı kaderi paylaşıyoruz kankaVitesli motor arayışındaydım cbf ybr kafayı bozdum çünkü scooterdan bıkmıştım. Şimdi bi düşündümde boşver ya ps dursun satmıcamama gıcık kaptığım 1-2 şey var tek kişi oturduğunda bagajı kapattığın yerden gelen o tıkırtı beni deli ediyor. ama düzeltmesi kolay altına sünger gibi bişe koycaksın düzelir o. sonra kalkış sırasında debriyaj kutusunun ordan gelen gıcırtıyı duyunca motoru orda bırakasım geliyo motorcu48 kanki sen bahsetmiştin 5000 bakımında yapıcaklar bunları fln demiştin noldu bi haber var mı?
Evet evet ciddiyim.. Sıfır alcam ben.. 2. elde millet uçuyor abicim yaa.. Yani sıfır almak daha mantıklı bana göre.. Hem rodajı nasıl yapıldı fellan gibide derdin olmaz.. Ayrıca ben uzun yıllar kullanacağım ps150 yii alırsam.. Buda düşünüldüğünde yine sıfır almak mantıklı geliyor bana.. neyi çıkartırız biz anlayamadım..?