Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vay be ne indirim ama bizim burda 6000 den 1 kuruş aşşağı vermezler ...

fiyat olayı

sitesinde 5200 tl için taksit de var görünüyor....arayıp da sormak lazım doğru mu diye....

güngör ya bizim bura ya doğrudur 5200 verir de renk kötü işte beyaz olacakki beat mavisi ahh ahh:(:( yokki işte yazı bekliyoum yazı

Arkadaşlar gezilerdeki endurocu abiler PS nin performansını görünce "ileride scooter alırsam PS den başka bişi almam" demeye başladılar;)

heheheh beyler hondadakı son beyazı ben aldım gec kaldınız makıne gercek cok hos eskı dylan kullanıcısıyım .sonra 2006 eskı kasa runner kullandım 2008 de tekrar runner aldım ama tekrar hondada karar kıldım. aman dıyorum bu ıtalyanlardan uzak durun derım. tek lafım honda koyar yolunsonunda:queen:

heheheh beyler hondadakı son beyazı ben aldım gec kaldınız makıne gercek cok hos eskı dylan kullanıcısıyım .sonra 2006 eskı kasa runner kullandım 2008 de tekrar runner aldım ama tekrar hondada karar kıldım. aman dıyorum bu ıtalyanlardan uzak durun derım. tek lafım honda koyar yolunsonunda:queen:

Sanırım Runner ın kullanım maliyetlerine dem vurmussun... Niye Runner değil PS150i biraz açarmısın?

aldın he hayırlısı olsunda resim flan biraz sendende dinleyelim motorun güzelliklerini:)

PS de italyan bu arada;) benim PS bugün 5bin km oldu:) yaz gelmeden bu kadar yol yaptık. yazın ne olacak Allah bilir:p

hayırlı olsun....

kardeş,söylediğin fiyat sadece beyaz modeli için mi geçerli acaba...gri ya da siyaha olmaz mı?ben dün aradım sordum,öööle bişey demedi...

bu arada yeni topik nasıl açılıyor?bilgisi ola var mı?ben biraz acemiyim de bu forum konusunda...:pale:

Arkadaşlar nişanlımın inadı uzerine maxi scootere geciyorum ve gozum gibi baktıgım motorumu satıyorum bilginize. hatırlarsanız başıma tatsız şeyler gelmişti, kaldırıma surtup cizdigim kısımların hepsi, debriyajda olan problemimide bayagı ugraşılar sonucu garantiden degiştirttim. 1 ay once hava filtresini, 4 gun oncede on fren balatasını, hidrolik gosterge yarıdan aza inmiş onuda degiştirttim. herşeyini sıfırladım maxi diye tutturdu nişanlım :pr:

http://www.sahibinden.com/ihtiyaci_olana_satilik_honda_ps150i-37WQQaXQQ13190747WQQpXQQdisplayitem

Dikkat: ilk motor alacaklara onermiyorum cunki tipsiz,cirkin,kucuk diye gorenler binince bune yaaa deyip, nekadar seri ve guclu oldugunu farkedince nedense guzel gelmeye başlıyor:mrgreen:

Son düzenleme:

CBA

Hayırlısı kardeşş
Çizilen parçalarıda garantiden değiştirmedin demi..değişen parçaların fiyatlarını yazabilirmisin merak ettimde

AYrıca ne almayı düşünüyorsun.

Bayadrı yoktun meydanda orular birikmiş
Gidona topuzları nasıl taktırdın.Gidon demirinin içi dolu demi seninde
Bİrde değişik bi egzos korumalı görüyorum sanki onu nerden aldın..:):)
Çok sordum ama kusura bakma...

Son düzenleme:
satıyorsunda abi fiyat biraz fazla geldi yaa ama yaza kadar tutarsan elinde alabilirim abicim bende yaza ps150 bakıyorum bu arada bi resim var one ya 10 10 15 filan yazıyor o nedir yaa

pocemon hoca fiyatı biraz uçuk yazmışsın.

Şu an sıfırına bana 5000 e verebiliim dendi Otoseverden bizim varaderolarda orada bakıldığından ayrıcalık sağlandı belki ama yinede bu ÖTV işi siz 2.elcilere vurdu bence

Hayırlısı kardeşş
Çizilen parçalarıda garantiden değiştirmedin demi..değişen parçaların fiyatlarını yazabilirmisin merak ettimde

AYrıca ne almayı düşünüyorsun.

Bayadrı yoktun meydanda orular birikmiş
Gidona topuzları nasıl taktırdın.Gidon demirinin içi dolu demi seninde
Bİrde değişik bi egzos korumalı görüyorum sanki onu nerden aldın..:):)
Çok sordum ama kusura bakma...

1: cizilen parcalar garantiden degişmedi nakit değişti
2: evet gidon demirinin ici dolu tornada diş actılar kendi parcasıymış gibi taktım :cat:
3: egzos koruması Plastigi tornada cizdigim gibi yaptılar sagolsunlar
4: yok merak etme cok soru sormadın :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar