Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gokhanbeyaz, önceki sayfalarda arkadaşlar bahsetmişler. ESP'li olan modeller 110-120km/s, ESP'siz olanlarsa 100km/s civarı gidebiliyorlarmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Senden aldığım kymco agility 125 i 12000 km,pcx ise 19000 km kullandım.İnan ikisi çok farklı.Kymco ile bakkala en kısa yoldan gitmek istersin,pcx ile en uzun yoldan gitmek istersin:)

güzel bir anlatım olmuş abi.
eminimki farklıdır zaten bundan şüphem yok.
amma velakin aradaki fiyat farkına değecek kadar farklımıdır, yada ben bu kadar kullanacakmıyım makineyi..
bütün mesele bu..

neyse, fuarda bakıcaz artık.

bu arada CBR250R yazıyor..
yeni motorun mu abi?

Beyler, PCX'i sıfır olarak (plaka hariç) en uygun nerede bulabiliriz? Kısmetse peşin ödemek istiyoruz..

Beyler, PCX'i sıfır olarak (plaka hariç) en uygun nerede bulabiliriz? Kısmetse peşin ödemek istiyoruz..

müdür sen o 1.90 boyla halaa skuter peşindemisin ?
sürerken etraftan gelen "kooopernik pizza, koopernik, koopernik" bağırtılarından bıkarsın sana söyliyeyim :)

bu boyla, bütün yollar ya ybr ya cbf ye çıkar .. benim gibi bütçesi olmayanda wolfe :)

kendime cb125 alırken en uygun fiyatı ümraniye doğu batı motor verdi,sonra sıfır pc aldık arkadaşa aynı şekilde en uygun fiyat ordaydı en son cbr 250 aldık aynı şekilde:)

cb125 3.750 herşey dahil almıştım o zman...

pcx 125 6000 herşey dahil...

cbr250 9650 herşey dahil...

müdür sen o 1.90 boyla halaa skuter peşindemisin ?
sürerken etraftan gelen "kooopernik pizza, koopernik, koopernik" bağırtılarından bıkarsın sana söyliyeyim :)

bu boyla, bütün yollar ya ybr ya cbf ye çıkar .. benim gibi bütçesi olmayanda wolfe :)

bi popoyu koyucam fuarda, denicem, baktım çok sıkıntı yok alıcam pcx'i vurucam kırbacı vurucam kırbacı!!
baktım olmuyor, artık hedef büyültürüm sanırım.. scooter rahatlık bea, istanbul'da sol eli felç etmiyorsun en azından..
hem dışardan ne derler falan zerre umrumda değil.. dominos olur, kebapçı haydar olur, farketmez.. demirden korksaydık trene binmezdik.. :p

Polat_Alemdar_Son_Hali_by_CaGaTaYGENCAY.jpg

Nette dönen " 2013 - Honda PCX 150 / Honda PCX 125 " video ve fotoğrafları.

VİDEOLAR :

1-) http://youtu.be/kDm0leXTNXk

2-) http://youtu.be/h06TtspjWMU

3-) http://youtu.be/75rzbGnUKOg

4-) http://youtu.be/VCN2_vDJgRs

bi popoyu koyucam fuarda, denicem, baktım çok sıkıntı yok alıcam pcx'i vurucam kırbacı vurucam kırbacı!!
baktım olmuyor, artık hedef büyültürüm sanırım.. scooter rahatlık bea, istanbul'da sol eli felç etmiyorsun en azından..
hem dışardan ne derler falan zerre umrumda değil.. dominos olur, kebapçı haydar olur, farketmez.. demirden korksaydık trene binmezdik.. :p

http://fc01.deviantart.net/fs18/f/2007/184/b/5/Polat_Alemdar_Son_Hali_by_CaGaTaYGENCAY.jpg

hava güzel olursa bende gideceğim fuara. ama honda katılmıyor dediler. bir araştır. sen yamahayı bile aramış adamsın, ara bir sor honda ya.

açıkçası ybr bile benim altımda düdük gibi kalıyor. skuterleri saymıyorum bile. onda kooopernik, kooopernik :)
1.90 boy kilo 115 :)

ne hikmetse wolf tam geliyor. sanırım büyük kafa ve geniş sele sayesinde.

bide önde büyük ön cam ve arkada 76lt kappa oldumu motor büyük bile duruyor altımda..:)

bence uzun boyluya cbf ve wolften başka motor yok..

hava güzel olursa bende gideceğim fuara. ama honda katılmıyor dediler. bir araştır. sen yamahayı bile aramış adamsın, ara bir sor honda ya.

açıkçası ybr bile benim altımda düdük gibi kalıyor. skuterleri saymıyorum bile. onda kooopernik, kooopernik :)
1.90 boy kilo 115 :)

ne hikmetse wolf tam geliyor. sanırım büyük kafa ve geniş sele sayesinde.

bide önde büyük ön cam ve arkada 76lt kappa oldumu motor büyük bile duruyor altımda..:)

usta benim için aslolan rahatlığı.. cbf150 de sürdüm, ybr125'te sürdüm.. toplamda 15.000km yapmışımdır bunlarla.
ybr125'te pek rahat edememiştim. salcano katılırsa ona da bir bakarım sanırım. bu arada bende 1,5 porsiyonum. 1.93m ve 94 kilo ebatlarımla rahatlık en önemli etken benim için!

Honda'nın fuara katılıp katılmama konusunu hakkaten bir araştırayım. Katılmıyorsa "pyy, yazıklar olsun" derim.. :mrgreen:

açıkçası ybr bile benim altımda düdük gibi kalıyor. skuterleri saymıyorum bile. onda kooopernik, kooopernik :) 1.90 boy kilo 115 :)

Yok abi, bizim Mücahit vardı CB başlığında onada CB biraz ufak geliyordu, hatta CBR 250 bile limitlerde olmuş ( ama olmuş ), PCX 125 li bi fotosunu görmüştüm hiç sırıtmıyordu. PCX öyle göründüğü gibi değil :)

Hatta ben scooter pek sevmem ama beni heyecanlandırıyor zaman zaman yolda gördüğümde, bikere çok şık alet :cherry: frenler NISSIN, eps acr,bgd,inj,akm,kib,bye... herşey var bi tuhaf teknolojik bişey çekici geliyor, bide işçilik kalitesi muazzam :)

Bazen dizlerime, böğrüme rüzgar aşırı vurduğunda, yerden çamurlu su sıçradığında... uzun yollarda, altıma çekesim geliyor bi beyaz PCX, kırmızı deri seleli, siyah yarı şefaf ön cam ... ... :cherry: ama kendimle çelişirim diye frenliyorum kendimi :mrgreen:

arkadaşlar otobanda 100 km lik bir yolu bu motorla max hızda kaç saatte gidebilirsiniz ? almaya niyetliyimde, iki günde bir istoç çerkezköy arası 100 km lik mesafem varda çok uzun sürer mi acaba.. bir de 2.5 litreden fazla yakar mı 100 km de ?

teşekkürler.

bide anlamadığım şey motor şuan sıfırı 6100 lira, ikinci elde 10 000 km yapmışlarını 5900e 6000e satıyolar. 2011lerini 5600 5500 e veriyolar. el insaf biraz düşmez mi fiyat yahu. yada ben mi yanlış biliyorum bu işleri.

bide anlamadığım şey motor şuan sıfırı 6100 lira, ikinci elde 10 000 km yapmışlarını 5900e 6000e satıyolar. 2011lerini 5600 5500 e veriyolar. el insaf biraz düşmez mi fiyat yahu. yada ben mi yanlış biliyorum bu işleri.
Düşmez abi bunlar honda, aldığın fiyata satmazsan gülerler adama :cherry:

F54

çok eylenceli:queen:

hondayi yatirim araci sanan andavallar var memlekette.. ama zaten satilmiyor aylarca duruyor oyle ilanlar. sifirini 5600'e veriolar zaten.. :) trafik sigortasi herhalukarda yapiliyor. alim satim var noterde falan.. yani sifir alirken resmi islere odedigin fark hepi topu 100-150 lira daha fazla ikinci ele gore. en azindan sifir motora biniyorsun..

hondayi yatirim araci sanan andavallar var memlekette.. ama zaten satilmiyor aylarca duruyor oyle ilanlar. sifirini 5600'e veriolar zaten.. :) trafik sigortasi herhalukarda yapiliyor. alim satim var noterde falan.. yani sifir alirken resmi islere odedigin fark hepi topu 100-150 lira daha fazla ikinci ele gore. en azindan sifir motora biniyorsun..

5600 peşintmi dediler? Scoter tarzı motorları hiç sevmezdim ama bu motor beni çekti. Hem şehir içi kullanımı rahat olur diye duşunuyorum. Vitesle uğraşmayacaksın, yakıt az ayrıca kaliteli diyorlar. Bu pcx lerin uretim yeri neresi? Ybr 125 yada cbf 150 den daha iyi olabilir gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar