bu pcx düz yolda hızını kaybetmeden max kaç km hızla gidebiliyor?
Senden aldığım kymco agility 125 i 12000 km,pcx ise 19000 km kullandım.İnan ikisi çok farklı.Kymco ile bakkala en kısa yoldan gitmek istersin,pcx ile en uzun yoldan gitmek istersin![]()
Beyler, PCX'i sıfır olarak (plaka hariç) en uygun nerede bulabiliriz? Kısmetse peşin ödemek istiyoruz..
Beyler, PCX'i sıfır olarak (plaka hariç) en uygun nerede bulabiliriz? Kısmetse peşin ödemek istiyoruz..
müdür sen o 1.90 boyla halaa skuter peşindemisin ?
sürerken etraftan gelen "kooopernik pizza, koopernik, koopernik" bağırtılarından bıkarsın sana söyliyeyim
bu boyla, bütün yollar ya ybr ya cbf ye çıkar .. benim gibi bütçesi olmayanda wolfe![]()
bi popoyu koyucam fuarda, denicem, baktım çok sıkıntı yok alıcam pcx'i vurucam kırbacı vurucam kırbacı!!
baktım olmuyor, artık hedef büyültürüm sanırım.. scooter rahatlık bea, istanbul'da sol eli felç etmiyorsun en azından..
hem dışardan ne derler falan zerre umrumda değil.. dominos olur, kebapçı haydar olur, farketmez.. demirden korksaydık trene binmezdik..
http://fc01.deviantart.net/fs18/f/2007/184/b/5/Polat_Alemdar_Son_Hali_by_CaGaTaYGENCAY.jpg
hava güzel olursa bende gideceğim fuara. ama honda katılmıyor dediler. bir araştır. sen yamahayı bile aramış adamsın, ara bir sor honda ya.
açıkçası ybr bile benim altımda düdük gibi kalıyor. skuterleri saymıyorum bile. onda kooopernik, kooopernik
1.90 boy kilo 115
ne hikmetse wolf tam geliyor. sanırım büyük kafa ve geniş sele sayesinde.
bide önde büyük ön cam ve arkada 76lt kappa oldumu motor büyük bile duruyor altımda..
bence uzun boyluya cbf ve wolften başka motor yok..
hava güzel olursa bende gideceğim fuara. ama honda katılmıyor dediler. bir araştır. sen yamahayı bile aramış adamsın, ara bir sor honda ya.
açıkçası ybr bile benim altımda düdük gibi kalıyor. skuterleri saymıyorum bile. onda kooopernik, kooopernik1.90 boy kilo 115
bence uzun boyluya cbf ve wolften başka motor yok..
Düşmez abi bunlar honda, aldığın fiyata satmazsan gülerler adama :cherry:bide anlamadığım şey motor şuan sıfırı 6100 lira, ikinci elde 10 000 km yapmışlarını 5900e 6000e satıyolar. 2011lerini 5600 5500 e veriyolar. el insaf biraz düşmez mi fiyat yahu. yada ben mi yanlış biliyorum bu işleri.
bide anlamadığım şey motor şuan sıfırı 6100 lira, ikinci elde 10 000 km yapmışlarını 5900e 6000e satıyolar. 2011lerini 5600 5500 e veriyolar. el insaf biraz düşmez mi fiyat yahu. yada ben mi yanlış biliyorum bu işleri.
hondayi yatirim araci sanan andavallar var memlekette.. ama zaten satilmiyor aylarca duruyor oyle ilanlar. sifirini 5600'e veriolar zaten..trafik sigortasi herhalukarda yapiliyor. alim satim var noterde falan.. yani sifir alirken resmi islere odedigin fark hepi topu 100-150 lira daha fazla ikinci ele gore. en azindan sifir motora biniyorsun..