Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

Kamp için yatak bakıyorsanız way halinize
4 defa parlak yatak mevzusu yaşadım
Bi tanesi çifte şelaleler şişirdik yattık sabah kalktık yerdeyim :(
Sonra eve geldim 2 tane delik Yaptım tamir ettim garajda duruyor
Sonra uçmakdere ye gittim arkadaşta vardı onlar 2 kişi şişme yatakta yattı bende 3 tane mont U serdim yattım sabah bi baktım yerdeler :) :)
Size tavsiyem ucuz mat üzerine şişme mat eğer sabah yerde uyanmak istemiyorsanız ( veya kaliteli askeri mat şişme mat a gerek yok)
Şişme matlar ağızla şişer pompa istemez

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Ü
uyku tulumu arayanlar kaçırmasın biz iki arkadaş sipariş verdik
kaz tüyü bu fiyata beleşş :p

http://tr.aliexpress.com/item/Camce...wn-sleeping/32557671912.html?isOrigTitle=true

Uyku tulumum geldi bu hava da içinde yatılmayacak kadar sıcak :)
Bu yıl itibari ile kar kış kıyamet her daim kamp a gideceğim
-10 a kadar sıkıntı olmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba S ile X serisi arasında fark tam olarak nedir?

S sersi ön tarafı 5 Cm daha kısa
Aynı motor ,şase ye sahipler diye biliyorum
X serisinde önde gaga var
X serisi biraz daha dik bir oturuş vardiye biliyorum
Amaortisörler farklı mı fiyat farkına rağmen X serisi neden daha fazla tutuluyor tercih sebebi olması nedeni nedir?

http://urun.n11.com/filtre/nc-700-s-hava-filtresi-P104594273?cid=800202&utm_source=rtg_rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb_genel

şimdi bu fitreden alsam 5 tane 5000 km de bir değiştirsem ne olurki yada 6000 km de k&n türkiye ditrübütöründe yok daha doğrusu bilinen hiçbir yerde yok uygun fiyata orjinali 160 küsür 12000 de değişti benimki geldik 18000 bakıma

ben yurtdışından K&Nyi 80 dolara getirtmiştim, 12000 bakımında takıldı. Performansı hakkında henüz birşey söyleymiyorum fakat tiger egzozun sesini azaltıp toklaştırdı, çok hoşuma gitti o yüzden :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
NC750X
Sele yüksekliği 835mm , makine 215kg gibi bir ağırlıkta , çanta takılır ama önce Demir'lerini takıyorsun , maliyet toplamda epey tuzlu. Depo yerinde dahili bagaj var kask sığabiliyor. Benim boy 170cm ve ağırlık 78kg. Bana 1 kademe büyük. Sen bilirsin.

NC750S
sele yüksekliği 790mm gerisi aynı. Ben almayı planlıyorum.
790 mm de bu durumda yetmez bana pulsar rs 200 ün selesi tam ayak parmaklarımla rahat tutabiliyorum nc ler gelmez bana yani 200 kiloyu tutmak zor olur benim için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Kamp için yatak bakıyorsanız way halinize
4 defa parlak yatak mevzusu yaşadım
Bi tanesi çifte şelaleler şişirdik yattık sabah kalktık yerdeyim :(
Sonra eve geldim 2 tane delik Yaptım tamir ettim garajda duruyor
Sonra uçmakdere ye gittim arkadaşta vardı onlar 2 kişi şişme yatakta yattı bende 3 tane mont U serdim yattım sabah bi baktım yerdeler :) :)
Size tavsiyem ucuz mat üzerine şişme mat eğer sabah yerde uyanmak istemiyorsanız ( veya kaliteli askeri mat şişme mat a gerek yok)
Şişme matlar ağızla şişer pompa istemez

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Ü

Uyku tulumum geldi bu hava da içinde yatılmayacak kadar sıcak :)
Bu yıl itibari ile kar kış kıyamet her daim kamp a gideceğim
-10 a kadar sıkıntı olmaz

Türkiye de satılmıyor mu aynısı kaç güne geldi ? Kargo ücreti ne kadar ?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
selam arkadaşlar buraya yeni girdim neden diye sorun bakalım, çünkü NC 750 X almak istiyorum. Fakat okunacak o kadar çok sayfa var ve neresinden başlasam bilemedim.
Önce kendimi tanıtayım . 52 yaşında bir garip çalışan emekliyim, aslen Merzifon luyum ve İzmir de yaşıyorum, genelde artçılı malüm bol eşyalı geziyorum , 2008 model TA 650 ve 2011 Kawasaki versys 650 motorlarımı NC 750 X almak için satılığa çıkarttım, bana NC ile ilgili neler söylemek istersiniz

F54

790 mm de bu durumda yetmez bana pulsar rs 200 ün selesi tam ayak parmaklarımla rahat tutabiliyorum nc ler gelmez bana yani 200 kiloyu tutmak zor olur benim için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Türkiye de satılmıyor mu aynısı kaç güne geldi ? Kargo ücreti ne kadar ?

kargo beleş :)
tr de aynı ürünler malesef 3 katı civarından başlıyor
muadili bi ürün 1000 tl civarı.
19 günde geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

selam arkadaşlar buraya yeni girdim neden diye sorun bakalım, çünkü NC 750 X almak istiyorum. Fakat okunacak o kadar çok sayfa var ve neresinden başlasam bilemedim.
Önce kendimi tanıtayım . 52 yaşında bir garip çalışan emekliyim, aslen Merzifon luyum ve İzmir de yaşıyorum, genelde artçılı malüm bol eşyalı geziyorum , 2008 model TA 650 ve 2011 Kawasaki versys 650 motorlarımı NC 750 X almak için satılığa çıkarttım, bana NC ile ilgili neler söylemek istersiniz

abi hoşgeldin öncelikle
bu motosikleti 17500 km dir kullanıyorum şahsi fikrim transalp yeni kasa ise bu motor değişimi gereksiz olur (eski kasa da güzel en azından bi duruşu gidişi piyasada kendine yer edinebilmiş efsane bi motosiklet gerçi benden daha iyi bilirsin transalp in sağlamlığını konforunu)
verseys için bişey diyemem eski kasa olduğundan satılabilir
o yeni kasa olsa onuda nc almak için satmazdım çünkü nc den baya bi güçlü en azından gazı çektiğin zaman uçar gider yani ondan inip nc ye binince az güçsüz gelebilir..
şahsi görüşüm bu yönde

F54 , fikirlerin kesinlikle doğru TA 2008 eski efsane kasa 4 yıldır bende ve çok memnunum sadece değiştirip yeni bir versiyona girmek amacım, versys ise bana biraz hızlı geldi ben konforlu sürüş olmasından yanayım o yüzden değiştirmek istedim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Turan abi al bi tane gelsin değişelim kaliteye bakalım.

Yarın gelmeyi çok isterdim ama bugün eve geç geldim, yarın da geç gelirsem çocuklar eve almaz :p

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Turan abi al bi tane gelsin değişelim kaliteye bakalım.

Yarın gelmeyi çok isterdim ama bugün eve geç geldim, yarın da geç gelirsem çocuklar eve almaz :p

Yan cizdiiiiiim hem anama hem babama
Bacıma gız gardasima yan cizdiiiim

Diye türkü var(Osman Öztunç)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

F54 , fikirlerin kesinlikle doğru TA 2008 eski efsane kasa 4 yıldır bende ve çok memnunum sadece değiştirip yeni bir versiyona girmek amacım, versys ise bana biraz hızlı geldi ben konforlu sürüş olmasından yanayım o yüzden değiştirmek istedim

Ustam az yakan şehir içi rahat kullanim bakımı uygun aksesuarı bol arıyorsan al ama Devirli motor. Selesi rahat,bastigin anda 140 tan 200 yapan rüzgar sorunu olmayan motor arıyorsan alma derim
Ha birde forumda ki en canlı sayfada olmak istersen al :)

F54

bizim 3 tane arkadaşta var eski kasa ta gerçekten motosiklette his var :)
motosiklet e bindiğini anlarsın ona binince
nc daha sessiz daha yumuşak daha konpakt bi motor
kullanım amacına göre karar ver abi
ben arazide dağda yay la da gezmeyi severim nc o yollarda azcık zorlanıyor
ama ta tam tersi yani tel jant az rüzgar alır

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
https://www.google.com/maps/dir/Beykoz+Sosyal+Tesisleri/41.1317219,29.0945153/@41.1136109,29.0873705,18.81z/data=!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x0:0x2d1306da3ab6913!2m2!1d29.0871533!2d41.1139841!1m0

Beyler yarın akşam saat 19.00 da semaver yanar gelemek isteyene
herkes yanında 1,5 lt su getirsin kurabiye pasta kuruyemişe kimsenin itirazı olmaz gönlünden kopan getirsin
HERKESİ BEKLİYORUZ (cam bardak var haaaaaa)

Katılanlar
1-Ahmet TUran peker
2-Barbaros Dökmez (_oXXo_)

Evet beyler kimler geliyor

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Belki süpriz yapabilirim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar