Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yağ konusunda mehmet enis castrol koyduğunu ve vites geçişlerinin rahatladığını söylemişti sanki?

Ben kamp başlığını açıyorum o zaman.

Ahmet abi bugün müsait olurmusun Bursaya gitmeden önce bi uğrasam da şu elcik koruma işini halletsek? En kötü ihtimalle seninkini görüp bişeyler ayarlamaya çalışırım ben de..

Günaydın, ne yapıyoruz bu hafta kamp işini?

Hadi açalım başlığı hemen, Poyrazlar Gölü kampı iyidir işte. Tamamsa hazırlayayım başlığı?

Bu hafta Gebze Motosiklet Klubününde Poyrazlarda sezon açılış kampı var. Poyrazların büyük olduğu söyleniyor ama nasıl olur bilmiyorum.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Bu hafta Gebze Motosiklet Klubününde Poyrazlarda sezon açılış kampı var. Poyrazların büyük olduğu söyleniyor ama nasıl olur bilmiyorum.

Aynı anda bir çok farklı grubun kampı denk gelebilir böyle bilindik yerlerde, normaldir. Hem daha iyi olur kaynaşırız.

ben başlığı hazırlayıp içeriği doldurdum ama sonra bir baktım ki hafta sonu doğudan gelen bir yağışlı hava var.

Trakyaya kaydırak mı rotayı?

selamın aleykum beyler boş işlerden dolayı siteye giremiyordum naapdıığız needdiğiz kampmı var enrede ne zaman nası ?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Aynı anda bir çok farklı grubun kampı denk gelebilir böyle bilindik yerlerde, normaldir. Hem daha iyi olur kaynaşırız.

ben başlığı hazırlayıp içeriği doldurdum ama sonra bir baktım ki hafta sonu doğudan gelen bir yağışlı hava var.

Trakyaya kaydırak mı rotayı?

aha burası nasıl biraz uzak ama

http://www.gezi-rehberi.net/cehennem-selaleleri-vize-kirklareli.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Ahmet abi bugün müsait olurmusun Bursaya gitmeden önce bi uğrasam da şu elcik koruma işini halletsek? En kötü ihtimalle seninkini görüp bişeyler ayarlamaya çalışırım ben de..

akşam 7 ye kadar burdayım gel bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

erkin abiyi ben aradım rahatsız olduğu için bakamamış

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Erkin (tr100a) abi sağolsun Çorlu'da bir mekana gidip fotoğraf çekmiş. Giriş 7 lira, içeride at-atv-mangal-semaver kısacası tesis varmış.

Istersek kendi malzememizi götürüp, mangal yapabiliriz. istersek oradan da alabiliriz.

Ben tesis değil de daha doğal bir alan olmasından yanayım ama bilmem ne dersiniz, Erkin abi resimleri watsapp dan attı. sabah yüklerim, acele karar verelim zaman geçmeden program yapalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Abi Vize 3 saat, değer mi?

Tamam kesin avrupa yakasında bir yere gidelim de nereye?

Yalova çifte şelaleler den sonra beklentilerim çok yüksek :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
14-15 mayıs

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Şile Ağva Hacıllı köyü şelalesi olabilir.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Bu mevsimde heryer olur adını koyalım yeter :) ammaaaa 2 günlük kamp için ağva basit olur biraz gibi gibi

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
çok fazla doğuya gitmeyelim, pazar yağış ihtimali var. Kocaeli'de bir sürü kamp için uygun yayla varmış. birine gidelim, Kocaeli'nden kimse yok mu götürsün bizi?

F54

Beyler biz smsk festivalini poyrazlarda yapıyoruz ve 1200 Katılımcı OLMASINA rağmen %10 bile dolmuyor
Yani poyrazlar a 100 motorcu gelse bile boş gibi dir
Çay bahçesi kadar küçük bi yer değil yani
Siz gelip istediğimiz bi yere Çadır kurabilirsiniz sessiz sakin takılırsınız
Yani yer sıkıntısı yaşanmaz bi Kapıdan girip diğer kapıdan çıkmak isteseniz yaya yaklaşık 1 1.5 saat sürer
Odun bol wc var su var giriş 10 tl çok yakın mesafelerde market bakkal benzinlik var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar