Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar cumartesi günü bir sıkıntı çıkmassa ahmet abinin dükkanında benim motoru soyacağız. az kalan son eksikleri tamamlayıp tekrar toplamayua uğraşacağız. ahmet abininde bilgisi dahilinde gelmek isteyen olursa muhabbete bekleriz.

mehmet enis seni bekliyoruzzz
ramazan musaitsen gül cemalini görelim .

schumacher__

Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki elcik korumayı satın aldım fakat montaj konusunda biraz yardıma ihtiyacım var gibi duruyor. Gidonun iç ağırlığını çıkarmadan takmayı denedim fakat sabit kalmadan sürekli dönüyor. İç ağırlığı mutlaka çıkarmak mı gerekiyor yoksa ben mi beceremedim bu işi? (Ağırlıkları çıkarmamaktan yanayım)
http://www.ebay.com/itm/291475932556...%3AMEBIDX%3AIT

mustafa o elcikler sadece topuzu çıkarmakla olmuyor. ufak bir uzatma gerekiyor. ahmet turan peker abinin motorunda aynı elcikten mevcut. cumartesi uğra istersen bi göz atarsın takılma kısmına

tüh, haftasonu kıbrısta olacağım için gelemiyorum. Uygun bi zamanda turan abinin yanına uğrayayım o zaman en iyisi..

Gezinin bir sonraki haftaya olmasına sevindim hem hava kötü hem de kızımın doğum günü var :)ama cumartesi Ahmet abinin dükkanına gelmeyi düşünüyorum.

Elcik koruma işini halen çözemedim arkadaş ..şimdi gidip alacak yer bulsam gideceğim almaya kafama dank etti

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ramazan ben benimkini link atacaktım unuttum. atarım

ramazan mehmet gelirse mehmetin elcik korumaları sökeriz parasını veririz o baksın başının caresine :D

Evet çözün benim elcik koruma işini . Sokelim takalım benim motora :D :p

Link atarsan bakarız iyi olur . Alırım kafam rahat eder...

arkadaşlar cumartesi günü bir sıkıntı çıkmassa ahmet abinin dükkanında benim motoru soyacağız. az kalan son eksikleri tamamlayıp tekrar toplamayua uğraşacağız. ahmet abininde bilgisi dahilinde gelmek isteyen olursa muhabbete bekleriz.

mehmet enis seni bekliyoruzzz
ramazan musaitsen gül cemalini görelim .

schumacher__

Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki elcik korumayı satın aldım fakat montaj konusunda biraz yardıma ihtiyacım var gibi duruyor. Gidonun iç ağırlığını çıkarmadan takmayı denedim fakat sabit kalmadan sürekli dönüyor. İç ağırlığı mutlaka çıkarmak mı gerekiyor yoksa ben mi beceremedim bu işi? (Ağırlıkları çıkarmamaktan yanayım)
http://www.ebay.com/itm/291475932556...%3AMEBIDX%3AIT

mustafa o elcikler sadece topuzu çıkarmakla olmuyor. ufak bir uzatma gerekiyor. ahmet turan peker abinin motorunda aynı elcikten mevcut. cumartesi uğra istersen bi göz atarsın takılma kısmına

Günaydın abi. Gelmeyi çok isterim, cumartesi için bir planım yok. Yalnız dükkan ne tarafta kalıyor? Adres, kroki, harita vs var mı?

Link olarak atarsan bakarım suan bakamıyorum telefondan

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

İki noktadan bağlantı ve içi demir olsun istiyorum .

Yarın kaç gibi başlayacaksınız. Öğleden sonra müsait olabiliyorum, bende katılabilirim.

ramazan beklenecek haber yok sabah yataktan kalkabilirsek 10 da başlarız işe

Abi naptınız bitti mi işleriniz? ben anca 3 gibi orada olabilirim ona göre geleyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar