Google da bulamadım onu, did you mean Unibat çıktı
Birde, hazırlanışında asit boşalt bekle, şarj aleti ile doğru voltaj ve amperde 10 saat şarj ediniz yazıyor.
Herkes akü yanında birde şarj aleti mi alıyor ?
Beyler ben daha yeni girdim eve, size iyi muhabbetler.
Tabi buluşabilirseniz![]()
Bulusma guzeldi emegi gecen herkese tesekkurler caylar icin tektek sagolun
Bence de güzeldi teşekkürler...uleeeeeee fotoğraf çeken oldumuki bende hiç yok![]()
Gençlik orj Yuasa akümün ömrü bitti sanırsam.
Başta uzun aralarda (10-15 gün) marşta zorlanıyordu, artık gösterge bile yanmıyor.
Yarım milyar vermeye elim gitmiyor :sunny: siz nasıl çözdünüz?
Lan bırakın goygoyu, bulamadınız di mi birbirinizi? Kayboldunuz oralarda, bazılarınız başka belturda bazılarınız diğerine gittiniz. Watsapdan muhabbet ettiniz
Resim çekmeyi unuttuk diye de ayak yapıyolar bak bak :mrgreen:
Şaka bir yana sizinle olmaı çok isterdim, kaçırdık.
Arkadaşlar merhaba! Kısa süre sonra motor alacağım. Şu anlık NC750X düşünüyorum. Daha önceden scooter ve 150cc tecrübem var. Bu motoru önerir misiniz?
Sormak istediğim başka bir soru daha var. NC750X manuel vites, NC750X DCT otomatik vites değil mi?
Arkadaşlar ben buluşma sebebiyle arada kaynadım gittim. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Arkadaşlar merhaba, kısa süre sonra motosiklet alacağım.
Scooter ve 150cc tecrübem var NC750X önerir misiniz?
NC750X manuel vites, NC750X DCT otomatik vites değil mi?
Arkadaşlar merhaba! Kısa süre sonra motor alacağım. Şu anlık NC750X düşünüyorum. Daha önceden scooter ve 150cc tecrübem var. Bu motoru önerir misiniz?
Sormak istediğim başka bir soru daha var. NC750X manuel vites, NC750X DCT otomatik vites değil mi?
Arkadaşlar ben buluşma sebebiyle arada kaynadım gittim. Yardımcı olursanız sevinirim![]()