Nc700 de vites göstergesi için sensör var yani? Yoksa benmi yanlış anladımyapılacak işlem göstergeyi sokete bağlayıp birde göstergeye elektrik vermekmi gerekiyor...
Yanlış anladın ama sensör var.
Nc700 de vites göstergesi için sensör var yani? Yoksa benmi yanlış anladımyapılacak işlem göstergeyi sokete bağlayıp birde göstergeye elektrik vermekmi gerekiyor...
kamp işine sevindim, fakat hala tulumum yok hemen alayım.
olursa mutlaka aile katılımı da olsun, ben ya karımla ya oğlumla gelirim.
katılan hamımlar olursa karım gelir, yoksa oğlum.
bu arada bugünden bu hafta sonu için kamp duyurusu yapmak biraz geç kalmış olmaz mı?
yoksa gelen gelir kalan sağlar bizimdir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
lan mehmet belki yanına gelebilirim, şu yalıtım malzemesi için.
hazırda var mı?
kamp işine sevindim, fakat hala tulumum yok hemen alayım.
olursa mutlaka aile katılımı da olsun, ben ya karımla ya oğlumla gelirim.
katılan hamımlar olursa karım gelir, yoksa oğlum.
bu arada bugünden bu hafta sonu için kamp duyurusu yapmak biraz geç kalmış olmaz mı?
yoksa gelen gelir kalan sağlar bizimdir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
lan mehmet belki yanına gelebilirim, şu yalıtım malzemesi için.
hazırda var mı?
Vites göstergesi olayı garip. Dashboard a ne oluyor.
Benim hanım gelecek. Ayrıca arkadaşlar da araba ile gelip benim oğlanı da getirebilirler. Duyuru için geç kaldık diyorsanız organizasyonu haftaya öteleyebiliriz. Veya dediğiniz gibi kalan sağlarla devam. Ben her ihtimalde bu akşam mesai çıkışı mekana gidip duruma bir bakacağım. Fotoğrafta çekerim.
Benim hanım gelecek. Ayrıca arkadaşlar da araba ile gelip benim oğlanı da getirebilirler. Duyuru için geç kaldık diyorsanız organizasyonu haftaya öteleyebiliriz. Veya dediğiniz gibi kalan sağlarla devam. Ben her ihtimalde bu akşam mesai çıkışı mekana gidip duruma bir bakacağım. Fotoğrafta çekerim.
RAMCO dükkanın önğnde park yerim mevcut gelmek istersen buyur gel her zaman
ben uyku tulumuna karsıyım ya onun icine nasıl girip rahat etceksiniz kalın bi yorgan battaniye falan iidir bence :cherry:
Sizi de muhakkak bekliyoruz. Engin kamp tecrübelerinden yararlanmak isteriz.
RAMCO dükkanın önğnde park yerim mevcut gelmek istersen buyur gel her zaman
ben uyku tulumuna karsıyım ya onun icine nasıl girip rahat etceksiniz kalın bi yorgan battaniye falan iidir bence :cherry:
Kamp icin neresi dusunuluyor?