Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
herkese selam arkadaşlar. yılladır buraya girmiyordum neden mi? çünkü motosikletim yoktu :( bir zamanlar 650 vstrom ardından vfr 800 gibi, motorlarım olmuştu ve aklımda hep motor ama cebimde sıfır param honda bayisine gittim baktım ki ne göreyim nc750x çok yakışıklı fiyat sordum kampanya fiyatından alabileceğimi söylediler 28200 olarak hemen bankaya gittim ve bana bu motoru aldılar. motor şuan 980 km geldi. keyifli bir motor uzun zamdır kullanmadığım için çok sevdim ama zaman içinde yani 1 hafta oldu sanki hızlanması zayıf fireleri de güvensiz geldi acaba lastikten olabilir mi? bu arada gezi filan yapıyorsanız bende sizlere katılabilirim.. sevgiler iki teker aşkına dikkatli sürüşler.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
NC ağır abi motorudur. Öyle tek teker falan yada cambazlık yapmaz.
Devir düşük olduğu için sana o hissi vermiştir.
V stromla kiyaslama o ayrı makina :)
Frenler gayet iyi hele vstroma gore çok iyi
Gezi olunca sayfadan yazılıyor takip :)

Merhaba arkadaslar. motosikletim.com.tr de caberg, nolan ve schubert kasklarin bazilarinda %20 indirim yapmislar. Fiyatlar guzel. Dusunen varsa bakabilir.

Arkadaşlar merhaba,

Motorum için orjinal zincir koruyucu arıyorum. İsteyen bir arkadaşla benim motorda bulunan arka çamurluk+zincir koruyucuyu takas yapabilirim.

Değiştirme nedenim çamura balçığa kuma toprağa girince arka lastiğin çamurluksuz daha iyi performans vermesinden dolayı, benim için kirlenmesinin bir sıkıntısı yok sadece zincir yağı sağa sola sıçramasın yeterli :) Ayrıca arka lastik öyle dışarıda benim gözümde daha hoş duruyor çamurluksuz :)

Aradığım parça aşağıdaki fotoğraftaki gibidir;

http://i.hizliresim.com/m6Zzgy.jpg

Benim motorun üzerindeki;

http://i.hizliresim.com/ZkRVRA.jpg

Bende var takaslayabiliriz

Bende ağır abi oldum zaten ☺️ ya ist trafiği öyle ki hızlı kullanmak imkansız artık. Nc sevdim bin bakımı yaptırdım. Arkaya bir çanta bulamadım söyle alüminyum kare siyah ucuz birşey

F54

Bende ağır abi oldum zaten ☺️ ya ist trafiği öyle ki hızlı kullanmak imkansız artık. Nc sevdim bin bakımı yaptırdım. Arkaya bir çanta bulamadım söyle alüminyum kare siyah ucuz birşey

Hem ucuz hem aluminyum vallahi böyle bi Çanta daha üretilmedi :)

Razor sen bilirsin nasıl istersen ihtiyacı olan alsın benim yok arkadaşın motoruna alacaktım ama Mehmetin de te ihtiyacı varsa sorun olmaz.
Ama Mehmet Kalıbı çıkartıp hediye ederse tadından yenmez :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

Bugün Avcılara Ahmet Abi ile Barboros geldiler hoş geldiler kendilerini kursumuzda çay ve sigara eşliğinde ağırladım.Çok güzel oldu.Ayaklarına sağlık.

Bu arada bugün bir anda arka fren blatam bitti yani bitmiş de uzatmaları oynuyormuş meğersem
Dün aşırı trafikte fatihe git gel 2 kişi dur kalk trafiğinde iyice sona dayandı bugün de artık komple bitmiş oldu.

Neyseki elimde yedek balata vardı hemen arka balataları yenisi ile değiştirdim.
Bu arada biten balata brembo idi.Yeni takılan balata brembodan önce takılan ebc vpad.Hatırlarsanız bu balatalar yanmıştı ustam balataların yanık yüzeyini güzelce zımparaladıktan sonra tekrar taktı.Bana 150-160 km balataları fazla zorlamam gerektiğini söyledi.Belirtilen km den sonra balata diske tam alışmış olacak.

Razor sen bilirsin nasıl istersen ihtiyacı olan alsın benim yok arkadaşın motoruna alacaktım ama Mehmetin de te ihtiyacı varsa sorun olmaz.
Ama Mehmet Kalıbı çıkartıp hediye ederse tadından yenmez :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

Bugün Avcılara Ahmet Abi ile Barboros geldiler hoş geldiler kendilerini kursumuzda çay ve sigara eşliğinde ağırladım.Çok güzel oldu.Ayaklarına sağlık.

Bu arada bugün bir anda arka fren blatam bitti yani bitmiş de uzatmaları oynuyormuş meğersem
Dün aşırı trafikte fatihe git gel 2 kişi dur kalk trafiğinde iyice sona dayandı bugün de artık komple bitmiş oldu.

Neyseki elimde yedek balata vardı hemen arka balataları yenisi ile değiştirdim.
Bu arada biten balata brembo idi.Yeni takılan balata brembodan önce takılan ebc vpad.Hatırlarsanız bu balatalar yanmıştı ustam balataların yanık yüzeyini güzelce zımparaladıktan sonra tekrar taktı.Bana 150-160 km balataları fazla zorlamam gerektiğini söyledi.Belirtilen km den sonra balata diske tam alışmış olacak.

Abi kim aliyo ben de bilmiyorum ki :) ben bugun sokecegim ilk kim gelirse takas yaparim pazartesi gunu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar