Gezi olayı bir önceki gibi olursa çok güleceğim ama. Ben yoktum, 5 veya 6 kişi katılacaktı geziye. Son gece yarısından sonra fark edip, bende geleyim dedim, 5-6 saat sonra gezideydim, bir de baktık ki, benim haricimde sadece 2 kişi var, herkes ekmiş.
Bu seferde, benim haberim var ama zaman konusunda emin değilim, gelecek olursam, gene şu anda geleceğini söyleyen tahmini 6-8 arkadaş yerine sadece 2 belki 3 arkadaş olursa hiç şaşırmayacağım.
Birde sabah 8:30 da teker dönsün diyoruz, yahu o saatte saat çalsa daha güzel ve eğlenceli gezi olmaz mı? 8:30 da orada olmak için, en geç 6:30 da kalkmak gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
https://www.facebook.com/groups/nc700turkiye/
Facebook grubunda,
Hakan Mercan to Honda NC700/750 Türkiye
6 hrs · Istanbul, Turkey ·
Havalar güzel gitmeye başladı İstanbul da güzel bir NC gezisi tanışma için bir şeyler ayarlasanız isteyen tek isteyen sevgilisi eşi dostu ile gelse güzel olmaz mı adminler kim tanımıyorum ama bence güzel olurdu
Diyorlar ve yorumlar sürüyor, isterseniz bu geziyi duyuralım orada, katılım artar, daha eğlenceli olabilir?