Liste yaparak devam edelim;
Olcay Avşar +1
Antilop_skul +1
Oxxo +1
Trnpkr +1 (belki)
Mehmetenis +1 (doğru mu anladım?)
Pazar Sabah 08:00 da teker döndürelim, 09-09:30 arası sakarya berceste de kahvaltı molası verelim.
11:00 gibi bercesteden hareket edip, Bolu Abant Gölü'ne gidip öğle yemeğini orada yiyelim.
Allah izin verirse de döneriz inşaallah.
Kimler geliyor yazın bakalım, +1 leri unutmayın.
Lan şu listeyi kopyalayarak eklesenize kendinizi, daha önce yapmadınız mı?![]()
+1 olayı sakat. şimdik şöle oluyor
ben + göbeğim. ben bekar adamım kendim gelecem .
eşi ile gelecekler yada sevgilisi yada kardeşi lütfen belirtsin. ortalık karışmasın.
ahmet abi uğur gelmeyecekmi ?
mehmet bu seferde ekersen sürücü kursunun önünde açlık grevine girerim seni millete rezil ederim haberin olsun
hırt olcay daha önce sen yaptında ne oldu toplanma yeri neresi ? saat kaçta ?
Merhaba.
Katılmayı ve tanışmayı çok isterim. Yalnız şöyle bir sorunum var; 500km oldu henüz ve rodajı bitmedi. 1000km'yi geçecek sanırım. Sizce sorun yaratır mı?[/SIZE]
Merhaba.
Katılmayı ve tanışmayı çok isterim. Yalnız şöyle bir sorunum var; 500km oldu henüz ve rodajı bitmedi. 1000km'yi geçecek sanırım. Sizce sorun yaratır mı?[/SIZE]
Ya sizin motorlar nekadar yakiyor. ulan aldigimdan beri 1200 km yol yaptim 1 haftada sehir ici yakitim sakin kullanimda 4.85 noluo bu motora bukadar yaktigini bilseydim 4 silindir alirdim egzoza doyardim
bu arada alarımım taktım cok felaket ses yapıyo motora deymek yetiyor tavsiye ederim
65 tl carub marka mahalle tamircisi 120 den takıyor
Ya sizin motorlar nekadar yakiyor. ulan aldigimdan beri 1200 km yol yaptim 1 haftada sehir ici yakitim sakin kullanimda 4.85 noluo bu motora bukadar yaktigini bilseydim 4 silindir alirdim egzoza doyardim
bu arada alarımım taktım cok felaket ses yapıyo motora deymek yetiyor tavsiye ederim
65 tl carub marka mahalle tamircisi 120 den takıyor
Aslinda bilmiyorum 4-5 arasi degistiryorum.vitesi zaten 2.3 yada 3 4 cok dusuk kaliyo .
Bide bosnvitesten bire takinca catirt diye ses geliyor yolda giderken ikiye takinca catcatr die ses geliyor yolda giderken 2/den 1 e alimca tirtrrrk tak die ses gelio ins elimde kalmaz![]()