Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Depodaki siyah plastikleri plasti diple turuncu yapicaktim 2 kutu plastidip bitirdim les gibi oldu yaklasik 4 saat motordan o sozde hemen sokulebilen boyaui cikarmak icin ugrastim dun yaptigim karbon folyoda nasibini aldi burustu boya akmasindan dolayi anlicaniz kac gunki emeklerim bosa gtti . yarin folyoyu yenilicem.

Bilmedigin boku yemicekmissin onu anladim :D

Depodaki siyah plastikleri plasti diple turuncu yapicaktim 2 kutu plastidip bitirdim les gibi oldu yaklasik 4 saat motordan o sozde hemen sokulebilen boyaui cikarmak icin ugrastim dun yaptigim karbon folyoda nasibini aldi burustu boya akmasindan dolayi anlicaniz kac gunki emeklerim bosa gtti . yarin folyoyu yenilicem.

yaparak öğreneceksin... iyi bir tecrübe oldu yani

F54

antilop çok hızlı girdin piyasaya yavaş ol azcık :)
bu kadar acele etme çık gez keyfini çıkar

apn

Selam Arkadaşlar;
Balataları değiştireceğim fakat 3 marka ve model arasında kaldım fiytları birbirine yakın.
EBC
GOLD
BRENDA

Birde organik kötü sinterli ve ya karbon seramik alın diyorlar.
Siz nedersinz ?

antilop çok hızlı girdin piyasaya yavaş ol azcık :)
bu kadar acele etme çık gez keyfini çıkar

Havalar yagmurlu camur olur mazallah motor gerek yok binmeye. :queen:

Ufak tefek biniyorum ama 6 dereceymis dun mesela . pazar gunu bi turlayacagim artik

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------

avadanlıkta plastigin icinde metal halat var o ne işe yarıyor ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
avadanlıkta plastigin icinde metal halat var o ne işe yarıyor ?

kask kilidi için,

depo için artcı selesini aç, kenarda bir u demir var. bir ucunu ona bir ucunu kaska takıp seleyi kapattığında kaskın çalınması engellenir.

yaw şu yağmur bi dinmedi gitti.. hazır otobüse iş yokken bineriz diyorduk oda yağmurla geçti.. sezon açılınca ise otobüse kitlenip kalıyoruz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

kask kilidi için,

depo için artcı selesini aç, kenarda bir u demir var. bir ucunu ona bir ucunu kaska takıp seleyi kapattığında kaskın çalınması engellenir.

güzel sistemmiş valla

ramco benim motorda honda bora servisliymiş :cherry:

orta sehpam geldi bugun onu montaj ettim 208 tl ye aldım resim koymuyorum ama motorun basına bela geliyo sonra :queen:

Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun. Olmaz ama genede sorayım 750x i olup 700x ile takas etmek isteyen varsa model yükseltmek için takas düşünüyorum. Motorun lastikleri yeni pr4. Aksesıarlar; Hepco becker arka çanta. Kappa kgr 33 yan çantalar. Orta sehpa dahil elcik koruma, motor koruma, karter koruma bütün aksesuarlar Hepco Becker. Motorda birtek debriyaj sesinden rahatsızım ama kiminle konuşsam kuruntu yaptığımı söylüyor servis dahil. Ve dinlediğim bütün Nc lerin hepsinde aynı ses var. Motorum 30000 km de. Zincir- dişli yeni, bakımları yeni. Eksiksiz motor. Satmayı düşünmüyorum ama takas yoluyla model yükseltebilirim.

Tutamadım kendimi
9oap6k

GRm1d6

v56oM6

0nR2dW

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Ben de sağlıklı lastik tamiri için çeşitli mantar yamalar ve yapiştirıcısı - bastırıcı - makara filan sipariş etmiştim, geldi.

İki de levye aldım mı kendime, geçen patladığı için fitil yaptığım lastiği mantar yama yapacağım. Fotoğraflar ya da video çekerim.

Lastik üreticilerinin tavsiye ettiği tek yama tipi mantar yamadır çünkü.

Bir yamanın 40 tl ye yapıldığını bildiğimden, normal lastikcilerde mantar yapan kimse bulamadığımdan, 40 tl ye yapılan yere gidip gelmek de baya bir zaman ve külfet olacağından "ben kendim yaparım lan" diyip aldım malzemeleri.

Yaklaşık 100 - 120 TL maliyet oldu ama 10 kere yama yapabilirim, yani 3 kereden sonra alet edevat kendini bedavaya getirecek.

En kısa zamanda da balans için bir tezgah üretip nasıl balans yapılacağına dair foto-video ekleyeceğim inşaallah :mrgreen:

Ben de sağlıklı lastik tamiri için çeşitli mantar yamalar ve yapiştirıcısı - bastırıcı - makara filan sipariş etmiştim, geldi.

İki de levye aldım mı kendime, geçen patladığı için fitil yaptığım lastiği mantar yama yapacağım. Fotoğraflar ya da video çekerim.

Bir yamanın 40 tl ye yapıldığını bildiğimden, normal lastikcilerde mantar yapan kimse bulamadığımdan, 40 tl ye yapılan yere gidip gelmek de baya bir zaman ve külfet olacağından "ben kendim yaparım lan" diyip aldım malzemeleri.

Yaklaşık 100 - 120 TL maliyet oldu ama 10 kere yama yapabilirim, yani 3 kereden sonra alet edevat kendini bedavaya getirecek.

En kısa zamanda da balans için bir tezgah üretip nasıl balans yapılacağına dair foto-video ekleyeceğim inşaallah :mrgreen:

Bende hep almaya karar verip sonra vazgeçtim. Şimdi Africa twin'e geçtiğim için iç lastik tamir seti alacağım. Ama gene de satın aldıklarının linklerini paylaşırsan sevinirim. :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Bende hep almaya karar verip sonra vazgeçtim. Şimdi Africa twin'e geçtiğim için iç lastik tamir seti alacağım. Ama gene de satın aldıklarının linklerini paylaşırsan sevinirim. :)

lastik.tv diye bir site, izmirli bir firma. Bir günde kargo geçti elime, ayrıca tek tek mantar yama seçip alabilecek başka site yok.

burda 15 tl ye yapıyorlar yamayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar