Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

gündüz 8,30 ile 14,30 arasında orlardayım.. buyur gel.. sen tanıdın demi beni eskilerden tekteker ramço .... ramazan can olarak değişiklik yaptık...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

hepsinide gidip yerinde incelemen ve şaseden sorgulatman lazım... ben 3 ay iiçinde nc 700x versy 650 ve dl 650 olmak üzere en az 30 motora baktım.. ne kazasız denilen kazalılarla karşılaştım... ne sorun yok denilen motorlarda debraj tası dağılmış gördüm.. resimde çiziği olmayıp yanına gidince ciziksiz yeri olmayan motorlar gördüm.. en yakınındakinden başlayarak git bak incele... hangisine için sinerse hangisi sorunsuz olursa onu al... 500 den 1000 den kaçıp yarın daha fazla masraf edeceğini unutma...

gündüz 8,30 ile 14,30 arasında orlardayım.. buyur gel.. sen tanıdın demi beni eskilerden tekteker ramço .... ramazan can olarak değişiklik yaptık...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

hepsinide gidip yerinde incelemen ve şaseden sorgulatman lazım... ben 3 ay iiçinde nc 700x versy 650 ve dl 650 olmak üzere en az 30 motora baktım.. ne kazasız denilen kazalılarla karşılaştım... ne sorun yok denilen motorlarda debraj tası dağılmış gördüm.. resimde çiziği olmayıp yanına gidince ciziksiz yeri olmayan motorlar gördüm.. en yakınındakinden başlayarak git bak incele... hangisine için sinerse hangisi sorunsuz olursa onu al... 500 den 1000 den kaçıp yarın daha fazla masraf edeceğini unutma...

Kocaelindeki motor güzel gibi sanki belki :mrgreen: Ramazanın dediği gibi gidip görmek lazım.En önemlisi de bu km lerde tas sesi ona dikkat etmek lazım,amortisörlerin durumu,gidonda ve tekerlerde boşluk var mı bunların hepsini kontrol etmeni öneririm.Hondaya götürsen onlarda bi üstüne binip gezip geliyorlar yani sen anlamıyorsan gerçekten anlayan biriyle gitmeni isterim.Biz geçen aldık motor gerçekten güzeldi ve parasını sonuna kadar hak etti.

Tabiki ramco yazilarini falan okudk yorumlarjni zamaninda :)

Artik bakalim ozaman yavas yavas . gonkumde kocaelindeki var ama egzoz yok ondada hayirlisi artik

F54

Kocaeli de ki motor en mantıklı olan ilan
Yani dolu ve kalite li aksesuarlar takılmış güzel fiyat ta uygun 1 ay sonra bu paralara vermezler bu motoru
Sezon geliyor yani Güneş şöyle kendini gösterdiğinde satılık olan motor lar biraz daha satılmayacak gibi pazarlığa açık olmaz tok Satıcı olur herkez

Yani dolu ve kalite li aksesuarlar takılmış güzel fiyat ta uygun 1 ay sonra bu paralara vermezler bu motoru
Sezon geliyor yani Güneş şöyle kendini gösterdiğinde satılık olan motor lar biraz daha satılmayacak gibi pazarlığa açık olmaz tok Satıcı olur herkez

aynen dostum... boş motor alıp dolmdurmaya kalkmak zor ve masraflı oluyıor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

700x lere vites göstergesi takan oldumu...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901

Aslında full motor alıp binmekmi? Yoksa boş alıp uğraşmak yorulmak,kafayı sıyırmak,olmadık şeyler le uğraşıp,kafayı yemekmi.

Çoğuna gore full motor tabiiki

Ama bu benim motorum çok uğraştığım için kiyamam yav demekmi sadece para verip almakmi yoksa yorulup benim motora bugün (şunu) yaptım demekmi
Buda güzel bea

Aslında full motor alıp binmekmi? Yoksa boş alıp uğraşmak yorulmak,kafayı sıyırmak,olmadık şeyler le uğraşıp,kafayı yemekmi.

Çoğuna gore full motor tabiiki

Ama bu benim motorum çok uğraştığım için kiyamam yav demekmi sadece para verip almakmi yoksa yorulup benim motora bugün (şunu) yaptım demekmi
Buda güzel bea

yapılacak seyler standart ise tabikde full almak.. ama kendine özgü boya aksesuar yada benzerri şeyler için boş.. mesela ben otomatik bagaj ve vites gösterges düşünüyorum... kendime özgü .. ama çantayı kendim yapmazsam alıp takmakdta yada takılı olanı almakta sorun yok

F54

Abi şimdi ben bu yollardan geçtim ve gerçekten full motor a 2500 verip hiç uğraşmamak bence çok mantıklı
Ustalar la uğraşmak zor
9 aydır 2 tane sis taktıramadım
Gerisini sen düşün yani 2 saatlik işi yapacak adam yok
Ama dolu motor alsaydım hiç birşeyi düşünmeden keyfini sürmek çok daha güzel olurdu
Yani aksesuar sevenlere dolu motor tavsiye ederim
Çiğersiz ustaların suratını çekmeyin

motoru bilmem ama küçüçük bir araştırırsan hepko canta setinin 4500 tl gibi bir rakama geldiğini görürsün :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Abi şimdi ben bu yollardan geçtim ve gerçekten full motor a 2500 verip hiç uğraşmamak bence çok mantıklı
Ustalar la uğraşmak zor
Ama dolu motor alsaydım hiç birşeyi düşünmeden keyfini sürmek çok daha güzel olurdu

fatih senin canın sıkılmış :D atla gel buraya takalım 2 dakkada nasıl istiyorsan .

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Ustalar la uğraşmak zor

Sis işi kolay ne zaman istersen gel :)

şuan ben motoruma komple el yapımı eğzıst yaptım.. el emeği göz nuru budur.. hazır çantayı yada camı alıp montajlamak değil bnce..

Fatih sana sözüm olsun sis farlarını ben takayım kardeşimsin.:cat:

Bende aynı düşüncedeyim artık motor alırsam tam dolu olanları tercih ederim.
Elektrik bağlantılarını iyi kötü yapıyorum ama mekanik işlerde ustalara bağımlı kalmak beni geriyor.Bakınız sis far ayağı için 10 kere tornacıya gitmem gibi.

F54

Mehmet o işi çözdüm bi sponsor buldum birkaç içinde motoru bırakacağım müsait olunca yapılacak Bağlantı
Yani sıkıntı küçük olsada çöZüm ü zor
Istanbulda olsam bu işi yapacak 10 tane adam bulurum
Bak ramço var sen varsın Ahmet abi var Olcay var ve adını sayamadığım birçok arkadaş var sağ olsunlar
Birde şöyle düşün ya sıkıntı elektronik te olsa yandık

Yorumlar icin sagolun beyler suan kirmizi nc ye yoneldim sifir lastikleei uclu canta seti 28000 km si ve parasi cebime uymasi bana iyi geldi 21250 diyor yarin arayacagim kazasi belasi yoksa alirim inslah. Ekstra olarakta tur cami ortasehpa elcik koruma camurlk uzatma vs olayini yurtdisindan hallederim acelem yok 1 ay beklerim ucuza kapatirim insallah bakalim hayirlisi

Bu arada benmde elimden hersey gelir tek motor toplamadim onuda yapwriz heralde.

Cnc de lazer kesim falan gereken seyler olursa cikarttiririz istediginiz malzemeden kaynak isleri falan itina ile hallonulur yano :cherry:

İşte tam olarak bundan bahsediyorum bende Bu benim motorum şunu şunu bennnnnnnn yaptım demenin hazzı

bahsettiğimiz konu bu zaten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Mehmet o işi çözdüm bi sponsor buldum birkaç içinde motoru bırakacağım müsait olunca yapılacak Bağlantı
Yani sıkıntı küçük olsada çöZüm ü zor
Istanbulda olsam bu işi yapacak 10 tane adam bulurum
Bak ramço var sen varsın Ahmet abi var Olcay var ve adını sayamadığım birçok arkadaş var sağ olsunlar
Birde şöyle düşün ya sıkıntı elektronik te olsa yandık

fatih her türlü söker takarız.... senin için can fedaa... motor bile söker taraız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Yorumlar icin sagolun beyler suan kirmizi nc ye yoneldim sifir lastikleei uclu canta seti 28000 km si ve parasi cebime uymasi bana iyi geldi 21250 diyor yarin arayacagim kazasi belasi yoksa alirim inslah. Ekstra olarakta tur cami ortasehpa elcik koruma camurlk uzatma vs olayini yurtdisindan hallederim acelem yok 1 ay beklerim ucuza kapatirim insallah bakalim hayirlisi

Bu arada benmde elimden hersey gelir tek motor toplamadim onuda yapwriz heralde.

Cnc de lazer kesim falan gereken seyler olursa cikarttiririz istediginiz malzemeden kaynak isleri falan itina ile hallonulur yano :cherry:

hayırlı olsun elimizden bişey gelirse haber et ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar