- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
kendi adına konuş. mehmet ben ve aydın abi birde mustafada layttt bar var![]()
Ne kadar çok lihgt varmış
kendi adına konuş. mehmet ben ve aydın abi birde mustafada layttt bar var![]()
Ne kadar çok lihgt varmış![]()
gıskandınmııı
beyler varsa bayanlar. pazar günü nörüyonuz. her ne örüyosanız pazar günü toplaşığ beraber örsek . kaynaşsak sosyalleşsek malum martta geliyo. şaka bi yana pazar günü napacanız ?
gıskandınmııı![]()
beyler varsa bayanlar. pazar günü nörüyonuz. her ne örüyosanız pazar günü toplaşığ beraber örsek . kaynaşsak sosyalleşsek malum martta geliyo. şaka bi yana pazar günü napacanız ?
Ben yine gelirim
bu sefer 7 de olmaz ama akıllı uslu izin al yengeden. saat 1 de gel :queen:
Tamam iç işleri bakanımızdan izin alıp erken gelirim hatta şile ağva bile yaparız.
çok iyi olur hatta ahmet abi bolu yolunda biyerde kahvaltıdan söz etmişti. ahmet abiii nirdesinn
Pazarları yokum hacılar ben, çoluğum çocuğum var
cumartesi olursa gelirim.
cumartesi öğleden sonra güneşli gibi. bana uyar ortada bırakmayın cumartesi buluşalım. pazar içinde konuşuruz![]()
Abiler benim cts sınav var pazar yapalım şile yapalım ağva yapalım
Hafif çatlamış olan kontak anahtarımı ha bugün, ha yarın yaptırırım derken ; en sonunda ve tek olan anahtarım isyan edip bagajı açmaya çalışırken L şeklini aldı.. Gerçekten şanslıymışım ki bu yağmurda 150 mt. İleride pendik Güngör motor varmış. Sağolsunlar 200 tl.cik karşılığında anahtarımı yaptılar.. Eve geldim..
Bu arada standart bakım ne kadar diye sorduğumda " 500 tl.cik ", zincir dişli seti içinse 1200 tl.cik " cevabını aldım.. Sanırım bu servis fiyatları birazcık fazla SIZE]
Şile, ağva birde bolu çıktıbenim küçük motor size ayak bağı olur
ben cafe tarzı buluşmalara dahil olurum artık bir dahaki seferlere
![]()
öncelikle max hızımız 110 falan olur.
sonralıkla bizden bi cacık olmaz 4 kişi bir araya gelemeyiz![]()
ne yapıyoz kim geliyo kim gelmek nc ler niye yatıyo
Hafif çatlamış olan kontak anahtarımı ha bugün, ha yarın yaptırırım derken ; en sonunda ve tek olan anahtarım isyan edip bagajı açmaya çalışırken L şeklini aldı.. Gerçekten şanslıymışım ki bu yağmurda 150 mt. İleride pendik Güngör motor varmış. Sağolsunlar 200 tl.cik karşılığında anahtarımı yaptılar.. Eve geldim..
Bu arada standart bakım ne kadar diye sorduğumda " 500 tl.cik ", zincir dişli seti içinse 1200 tl.cik " cevabını aldım.. Sanırım bu servis fiyatları birazcık fazla.
http://i.hizliresim.com/zrPkb9.jpg
Cüzdana para sıkışmışbiz devlete sadık kalalım dedikçe onlarda karşılık gösteriyor sağolsunlar. Plakasız gezmeyi, kapatmayı bizde biliyoruz. Neyse ilk cezamızı yedik hayırlı olsun. Katlanabilir plaka siparişi geçeceğim birazdan
![]()
bu ne ya anlamadım bi sen anlatsana nasıl oldu.Çevirme falanmı vardı