Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

Ahaaa istanbul grubu toplanmaya Çalışıyor :)
Vay be pazar nöbet var yoksa bi Kartepe yapılırdı ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
konum doğrudur, yalnız dikkat edin migrosu çok geçmeyin, hemen arkasına gireceksiniz. belli belirsiz bir otopark girişi var, otoparktan sonra yaya yolu ile içeri parka doğru motorlar giriyor, tuvaletin yanından doğru.

mehmet abi bi ikimiz avrupadan gidicez sanırım buluşup beraber mi gitsek napsak :)

mehmet abi bi ikimiz avrupadan gidicez sanırım buluşup beraber mi gitsek napsak :)

Abi ben akşam gelicem çünkü direksiyon sınavı var, Akşam 7 gibi çıkarız, sen nerden geliyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Ahaaa istanbul grubu toplanmaya Çalışıyor :)
Vay be pazar nöbet var yoksa bi Kartepe yapılırdı ...

Fatih sen geliyorsun de mi?

Sabah Halkalı Anes'de 6000 bakımı yaptırmayı düşünüyorum. Oradan Caddebostan tutsa tutsa 40dk, saat 11'da Anes'e gitsem yetişir mi?

Abi ben akşam gelicem çünkü direksiyon sınavı var, Akşam 7 gibi çıkarız, sen nerden geliyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Fatih sen geliyorsun de mi?

Abi goptayım ben. Buluşma 2 de dediler yalnız akşama kadar kim kalır cafe de mechul :)

Caddebostan Sahil Cafe, sahil yolundan Bostancı'ya giderken, sağda Migros'un arkasında diye biliyorum:

Caddebostan Sahil Cafe; Bu linki açarsanız haritata tarif gelecek

Yukarıdaki linkten bulmaman mümkün değil, Fenerbahçe stadından Bostancı yönüne giderken, sağda Migros var Caddebostanda, ve Migrosla birlikte sağ deniz tarafında yapılaşma bitiyor. Dolayısıyla o özellikteki tek migrosun bitiminden sağdan girince buluyorsun.

F54

Gri ye beyaz olmamış..

abi o orj malzeme rengi yani üzerinde boya yok aluminyum malzeme yani
orada boya fazla dayanmaz
siyah boyalı olanlar demir hem ağır hem çizilirse pas yapar bunda öyle dert yok çizilse de bu renk buzulmaz pas yapmaz

1 ay sonra yaparsanız ben varım . gezi bitti çaylar içildi muhabbet edildi ve eve geldik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar