Bugün motolastik.com üzerinden Mt60 RS Corsa lastiklerimi aldım (satın aldığım motorda halen 3 senelik bridgestonelar var ve 19.000Km yapmış şahsen bana hiç güven vermedi) 1165TL 4 taksit şeklinde ödemesini yaptım.
Sizlere sormak istediğim şimdi yarın lastikler elime ulaşacak nerede taktırayım
Genelde servis için DB Hondaya gidiyordum eski Honda motorumda ama orada da bu tarz lastik değiştirme gibi işleri hep çıraklar yapıyordu. Bildiğiniz önerebileceğiniz iyi lastikçi var mı?
Honda servisleri genelde onlardan almadığın aksesuarı takmıyorlar. BUZ motor da taktıra bilrisin yada Okmeydanında Yine Anese gidebilirsin ( Yetkili servis olmadığından lastik montajında sorun yapmıyorlar) Balans ayarı falan önemli mutlaka yaptır ANES te 40 TL sanırım montaj https://www.facebook.com/anesmotor.okmeydani/
Razor999, hasanpaşa'da buz motorun yeri olması lazım.
Nerde taktırırsan taktır, balansa ve zincir ayarına dikkat et.
Razor999, hasanpaşa'da buz motorun yeri olması lazım.
Nerde taktırırsan taktır, balansa ve zincir ayarına dikkat et.
Arkadaşlar Waytek ile görüştüm,
Tek alımda 250TL fiyat verdi, ama 10 ve üzeri alımlarda 200TL yapabileceğini söyledi,
Bu yüzden Radyatör koruma isteyenler var ise listeyi hazırlayabiliriz.
1-Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Mehmet bey ben alıcam ama fiyat krom için olanmı. Ben boyalısından alıcam. Krom istemiyorum. Boyalının fiyatı sitesinde 108 TL yazıyor.
Arkadaşlar;
Ben yanlış Yazdım,
Arkadaşlar Waytek ile görüştüm,
Tek alımda 250TL fiyat verdi, ama 10 ve üzeri alımlarda 200TL yapabileceğini söyledi,
Bu yüzden Karter koruma isteyenler var ise listeyi hazırlayabiliriz.
1-Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
sitesinde 350TL yazıyor. Bu fiyata mükemmel olur
orta sehpada da eğer böyle birşey yapılırsa ona da katılırım.
1-Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
2-Mehmet Ziya ÇETİNER
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Waytake de o kasa vfr için Karter koruma yokturWaytek'e hem sitesi, hemde eposta yolu ile ulaşmaya çalıştım, ancak İkiside hata verdi. Eger vfr800x 2012 icinde koruma varsa benide listeye yazın.
Waytake de o kasa vfr için Karter koruma yoktur
Bi ara vfr 1200 için üretti fakat şuan elinde olmaya bilir
Fakat öğrenir buraya yazarım