Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

Evet arkadaş bu gün baya bi bagaj motoru aradım farklı farklı modeller gösterdiler bi yerde bulabildim oda başka yerden bulabildi elinde yokmuş cuma gel al dedi fiyat 30 tl
Tanıdık elektrikçiye sordum bu mekanizma işini yer sıkıntısı yoksa TOFAŞ ın ki de olur dedi onun fiyat 10 tl :)

Yolda bi Arkadaşı yakaladım bana far ampulü verdi hediye :p
Birde açma kapana düğmesi verdi
Onda da nc var gezide ampulü kesmiş çift Alınca 1 bana kaldı

Son düzenleme:
Arkadaşlar Bugün Bajaj çamurluğun bağlantı yerini,pulları ve Maşadaki delikleri anti pas ve Parlak siyah Boya ile boyadım önümüz kış pas ve korozyona maruz kalmamak lazım.
http://imageshack.us/a/img903/8949/2VPKse.jpg
http://imageshack.us/a/img905/4819/9O7kTC.jpg
http://imageshack.us/a/img905/5786/lsIo88.jpg

Artı bide bunu yaptım gece baya parlıyor,
Amatör oldu ama idare eder,
http://imageshack.us/a/img911/6590/zQDIcb.jpg
http://imageshack.us/a/img905/3554/Sjry5t.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:34 ----------

Valla Led Farların Montajını hep ben yaptım,sen şimdi öyle sorunca mâkul bir ücrete yaparım :wiinkk:

Mehmetenis, olur tabii, senin ledlerin resimleri var mı?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tofaşın ki ya da diğer herhangi bir standart merkezi kilit motoru çok uzun ve kaba, yoksa aynı mantıkla iş yapıyor.

yani bilemem belki de sığdırırız ama ya olmazsa :)

şimdi tam olarak kaç kişi istiyor, 5 miydik 4 mü?

ben benim burada bakayım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Barbaros daha motor yok ortada lan :mrgreen:

yavaş yavaş parça toplayalım şubattan önce motor olur :D
olmayacak diye birşey yok :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Olur inşaallah

Mehmetenis, olur tabii, senin ledlerin resimleri var mı?

Üstat ben takıldım sana olur mu öyle ne parası,Benim önceki paylaşımlarımda ledlerin resimleri var oradan bakaninilirsin,olcayın orada bagaj işi için buluşcaz ya orada ledleri hallederiz zaten en fazla yarım saatlik iş hemde sende öğrenirsin,
Sen takacağın ledleri hazır et ama kaç tane takacaksan al hazır olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Evet arkadaş bu gün baya bi bagaj motoru aradım farklı farklı modeller gösterdiler bi yerde bulabildim oda başka yerden bulabildi elinde yokmuş cuma gel al dedi fiyat 30 tl
Tanıdık elektrikçiye sordum bu mekanizma işini yer sıkıntısı yoksa TOFAŞ ın ki de olur dedi onun fiyat 10 tl :)

Yolda bi Arkadaşı yakaladım bana far ampulü verdi hediye :p
Birde açma kapana düğmesi verdi
Onda da nc var gezide ampulü kesmiş çift Alınca 1 bana kaldı

Bana niye kimse hediye vermez :queen:

F54

Bende 3 aydır istiyordum dün her gördüğü de en son yolda gördüm evine kadar gittim veremem diyemedi :p
Yanlız buton elimde kaldı azcık bızıklama ile içine ettim :D
Zaten motorculuk böyle dir azcık yardım edeceğiz birbirimize değil mi
Bak şimdi bende bi tane yedek oldu birine lazım olun ca da ben ona veririm bu işler yarı elma Gönül alma dayanışma Olmalı yani

Olcay bey ben motoru buldum yani kendime alabilirim en son 5 ti sayı :)
Başka bi malzeme almamız gerekiyor mu
Röle buton vs

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
röle buton sigorta makaron vs gibi elektronik gereçleri almıştım, yarın fırsat olursa motor ve bisiklet teline bakayım o zaman.5 kişilik alışveriş yapıyorum ok mi?

Turan abi alet edevat bi eksik yok di mi ona göre?

tabi birde kablo sıkıntısı olmaz herhalde sende :)

F54

5 kişi yız son Sayı
Ben kendi motoru mu alıyorum yani siz 4 tane motor ALIN

Allahtan bu bagaj açma motoru Audi bmw veya Mercedes in değil yoksa zor bulurduk
Baksana piyasada en çok bulunan Renault bagaj motoru bile her yerde yok :)

Son düzenleme:
Merhaba forumu bir sürede takip ediyorum. Yeni motor konusunda kararsızım, uzun yollarda sıkıntı çıkarmayacağını düşündüğüm için bu motor daha çok aklıma yatıyor lakin fiyat biraz beni geri ittiriyor. Sıfır motosiklet düşünüyorum kısmet olursa 2016 model bir motor alacağım. O süre zarfında motorum ile biraz daha yol biraz daha tecrübe yapma peşindeyim... Bu projenizi takip ediyordum, faaliyet aşamasına yaklaşılıyor. İzniniz olursa bu projeyi gerçekleştirirken orada bulunmak isterim, motorları da yakından görüp tecrübelerinizi dinleyerek aklımda ki motoru kesinleştirebilirim inşallah...

Arkadaşlar ben bugün motora öyle bir şey aldım ki artık soğuk yağmur boran kar kış kıyamet bana işlemez,
Bilin bakalım neymiş?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
röle buton sigorta makaron vs gibi elektronik gereçleri almıştım, yarın fırsat olursa motor ve bisiklet teline bakayım o zaman.5 kişilik alışveriş yapıyorum ok mi?

Turan abi alet edevat bi eksik yok di mi ona göre?

tabi birde kablo sıkıntısı olmaz herhalde sende :)

bagaj motoru yedpa da var 5 tane alacaz dedim son 20 tl dedi. herkes tamam derse ordan alabiliriz..Daha önemlisi yarın kesinmi yapıyormuyuz listeyi güncelleyip herkesten onay alalım saat sabah 10;00 diyelimmi

1- trnpkr
2-
3-
4-
5-
6-

bagaj motoru yedpa da var 5 tane alacaz dedim son 20 tl dedi. herkes tamam derse ordan alabiliriz..Daha önemlisi yarın kesinmi yapıyormuyuz listeyi güncelleyip herkesten onay alalım saat sabah 10;00 diyelimmi

1- trnpkr
2-
3-
4-
5-
6-

Benlik birşey yok ben muhabbete geleceğim :D

F54

Günaydın abiler kardeşler hayırlı cumalar hayırlı işler :)
Tamam abi bende almıyorum sen toptan al hepsini
Benim gelmem de 10 30 U bulur
1 trnpkr
2 F 54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar