Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Zenon fotoğraflar harika orası karadenizin yaylası galiba,Arka çamurluk aslında görevini yapmış :) arkadaki amortisör sistemine çamurun gitmesine mâni olmuş.
Top case demirinin kırılması Benim hiç Başıma gelmedi ama gelebilirdi ben de haddinden fazla yüklüyorum,
Benim top case demiri waytek üretimi yuvarlak boru değil dikine demir o yüzden yuvarlak borular gibi zayıf noktasından kırılma ihtimali yok,yani çanta kırılır ama demir kırılmaz o kadar sağlam yapılmış.
Buyrun bu da çanta demirin fotoğrafı:
http://imageshack.us/a/img908/2940/TnMnlV.jpg

Yayla sapancanın yayalası Soğucak yaylası aslidna istanbula çok yakın ama demirlerin birini yusuf elinden inişten birinide gecenlerde inönü yayalası dönüşünde kırdım aiırı yüklü olmasından ziyada titreşim sallantıden koptu belkide amortisörden kaynaklı sert salınımdan dolayı kırıldı bilmiyorum ama sonuc olarak önceki ( Givi topcase demiri çakması olabilir) iki kere şimdi üzerindeki Heptobacker cakması demiride gecen kırdım.

Ve o camurluk işe yaramıyor süspansiyon yer halukarda camur oluyor...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/135908-2-sapanca-sogucak-yaylasi-cikartmasi-camur-deryasi-d.html

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Arka led çalışmam rgb led kullandım normalde ılık beyaz(mavimsi) frene basınca kırmızı renk veriyor

p7LU798Jj
p78LJoA1j

bagaj kilidi kaynadı gitti toplanırsak isteyene yapabilirim :)

F54

Şu elektrik işinden anlayan motorcular harbiden olması gerektiği gibi motorcu
Bizde anca lastik sökeriz hava filtresi yağ vs değişiriz

Benimde gonlumden 600rr gecmesine ragmen aklimi dinleyip bu nc'lerden alacagim :)

Olcay ortalıklarda yok :)

Bagaj kapağı düğmesi için Olcay haber verecekti bizde gidecektik :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah izin verirse halledelim bu cumartesi o zaman

Selam arkadaşlar. Gpr performans egzosum satılıktır.Motoru satışa çıkardığım için stok egzosu geri taktım.İlgilenenler için sahibinden linki aşağıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-gpr-egzos-honda-nc700x-750x-ve-s-modelleri-icin-243923744/detay/

Birde Honda NC700/750 facebook Türkiye sayfasına da benim için egzosun ilanını koyan bir arkadaş olur mu?Facebook kullanmıyorum,bi ara o sayfada çok yazardım hatta sayfa sahiplerindendim;)Zaten sahibinden ilanında adres,tel,msg tüm gerekli bilgiler var.Teşekkürler.

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
trnpkr Turan abinin yeri müsait dediğine göre, kolayda ulaşılabilecek bir yer.

Fakat yarın için randevulaşsak hemen herkes gerekli malzemeyi tamamlayamaz gibi!

ben geçmiş zamanlarda bir kaç kez bu konuyu açtım ama kimse iplemedi, zorla millete bagaj açma mı yapacağım diyip beklemeye aldım bende :)

Röle, buton, soket, sigorta gibi ufak alışverişleri yapmıştım ve bahsetmiştim.

Bağlantı demiri yan komşumda satılıyor hemen alırım.

fakat gelip taktırmak isteyen herkes kendine bahsettiğim reno bagaj motorundan ve bisiklet telinden almalı ki hazır olsun.

işçilik için gerekli olacak el aletleri var mı sende turan abi?

matkap
şarjlı vidalama
avuç taşlama
sıcak silikon tabancası
Havya, lehim teli

yoksa malzeme taşıyayım, varsa yük etmeyeyim.

dediğim gibi bugünden yarına randevulaşmak pek sağlıklı değil, istersenşz haftaya yapalım eksikleri tamamlayalım.

son bir not, herkesin başımızın üstünde yeri var, fakat gelen herkesin montajını yetiştirebileceğimize dair söz veremem :)

herkes yardımcı olur bir yandan söker bir yandan takılırken, ben de daha önce tecrübe ettiğim şekilde hızlıca montaj yaparım inşaallah.

fakat takdir edersiniz ki gece yarılarına kadar süremez bu işcilik :)

saat 5 oldu mu inşaat amelesi gibi bırakırım işi haberiniz olsun :p

F54

1 ee-ee
2 mehmetenis
3 jokhanbir
4 f54
5 trnpkr
6 Schumacher
Listeyi sabitleyelim bari şu an bu kadar sanırım takımı kurduk galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Buradan Moderatör Arkadaşlara sesleniyorum lütfen şu siteye cep telefonu ile resim yükleme Programını adapte edin
Bak her hafta geziyorum burada hava atamıyorum piskolojim bozuluyor :p
(Bilgisayar bozuldu)
Öyle güzel yollarda motosiklet kullanıyorum öyle güzel yerlerde kamp kuruyorum ki böyle güzelliklerden sizleride haberdar etmek istiyorum
Olcay bey listemiz zaten hazır dı
Fakat Dediğiniz gibi yarın için malzeme işi zor ayarlanır

Bu iş ne kadar zahmetli olur saatte bi tane motosiklete montaj olur mu
Grenajları sökersek sizin işiniz uzun mu

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
trnpkr Turan abinin yeri müsait dediğine göre, kolayda ulaşılabilecek bir yer.

Fakat yarın için randevulaşsak hemen herkes gerekli malzemeyi tamamlayamaz gibi!

ben geçmiş zamanlarda bir kaç kez bu konuyu açtım ama kimse iplemedi, zorla millete bagaj açma mı yapacağım diyip beklemeye aldım bende :)

Röle, buton, soket, sigorta gibi ufak alışverişleri yapmıştım ve bahsetmiştim.

Bağlantı demiri yan komşumda satılıyor hemen alırım.

fakat gelip taktırmak isteyen herkes kendine bahsettiğim reno bagaj motorundan ve bisiklet telinden almalı ki hazır olsun.

işçilik için gerekli olacak el aletleri var mı sende turan abi?

matkap
şarjlı vidalama
avuç taşlama
sıcak silikon tabancası
Havya, lehim teli

yoksa malzeme taşıyayım, varsa yük etmeyeyim.

dediğim gibi bugünden yarına randevulaşmak pek sağlıklı değil, istersenşz haftaya yapalım eksikleri tamamlayalım.

son bir not, herkesin başımızın üstünde yeri var, fakat gelen herkesin montajını yetiştirebileceğimize dair söz veremem :)

herkes yardımcı olur bir yandan söker bir yandan takılırken, ben de daha önce tecrübe ettiğim şekilde hızlıca montaj yaparım inşaallah.

fakat takdir edersiniz ki gece yarılarına kadar süremez bu işcilik :)

saat 5 oldu mu inşaat amelesi gibi bırakırım işi haberiniz olsun :p

takım var (çay dahil)sıkıntı olmaz.Açma motorlarını sanayiden toplu alırız.Sen sökülecek yerleri tarif edersin o iş yapılana kadar alırız.lama burdan ayarlarız birşeyler patron sensin dedimya şu gün de ona göre gelen gelir ve (nimetlerden)faydalanır :)

Ben pas geçiyorum bekleyene kadar hallettim.buyuk rahatlıkmış ....Ama muhabbete gelirim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti

Valla üzerinden zaman geçti bende ilk motoru yaparken zorlanırım sanırım :)

İlk motor en fazla iki saat sürer, sonrakiler bir saati geçmez tahminim.

takım var (çay dahil)sıkıntı olmaz.Açma motorlarını sanayiden toplu alırız.Sen sökülecek yerleri tarif edersin o iş yapılana kadar alırız.lama burdan ayarlarız birşeyler patron sensin dedimya şu gün de ona göre gelen gelir ve (nimetlerden)faydalanır :)

Abi sanayiden toplu alma işi yaş, aynı dükkanda 4-5 adet birden bulmak çok zor. bir tane ya oluyor ya olmuyor, normal kapı için merkezi kilit vermeye çalışıyorlar. motor aynı olsada ucundaki plastik farklı, tam olarak bizim işimize yaramaz.

Bu hafta içi gelecek olan herkes kendine bir adet o motordan alsın, haftaya cumartesi halledelim inşaallah.

bisiklet teli işini gittigidiyordan bakayım şimdi, olmadı onu yakınımda bisikletci var oradan alırım.

Ben pas geçiyorum bekleyene kadar hallettim.buyuk rahatlıkmış ....Ama muhabbete gelirim

oo hiç bahsetmiyorsun, daha geçen yanyanaydık. iyi olmuş hayırlı olsun, sistema bakarız bizimkinden daha mantıklı ise revizyon yaparız :)

Arkadaşlar abiler şimdi yarın mı geliyoruz hafta ya mı?

Bir araya gel git malzeme al vs derken çok vakit kaybı olur, malzemeler hazırlansın haftaya yapalım inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar