Motor bloğunun neredeyse yere paralel jant göbeklerine yakın olması deponun toto altında olması agırlık merkezini aşağı alıyor eski motorumdan (gt250 comet ) 100 km ağır olmasına karşılık duran trafikte daha dengeli neredeyse ayagımı yete koymuyorum...
Aynen budur abi olay işte,
CBR 250m vardı 180kg civarı ama NC elimle yokuş yukarı geri itmeyeceğim sürece CBR ımdan çok daha hafif bi hissiyata sahip,
sebebiyse ağırlık merkezi enfessss ül ala , nefis, muazzam ötesi dengelenmiş :cherry:
Şu örnekle açıklanabilir, aynı pozisyonda 120 kg CB mi, 180..kg CBR ımı gözüm kapalı yere bırakabileceğim bir çok noktada
( ki sayısız bırakmışımdır sağlığımdan kıymetli değil ya diyerek :mrgreen: ) NC mi yere bırakmayıp tutabiliyorum,
niye, çünkü ağırlığı herhangi sıradan bir motosikletteki gibi getirip 1mt yüksekliğe asmamışlar, yerde la bildiğin, asfalta sıfır :mrgreen:
Gelelim ivmelenmeye atikliğe bilmemneye, muadili sayılan ( bana göre yok ta neyse :cherry: ) tüm motosikletler ile 2000 rpm de artçılı yüklü yokuş çıkalım,
3500 devire kadarCIK gaz açıp sollamaya çıkalım, 1500 devirde tatlı bi tümsek geçip gazı ani açalım öksürürsünüzzzz beylerrrrr üzmeyin kendinizi, nefessiz kalır tıkanırsınızzz, sıradan motosikletler LAgh Lakhg diye stop eder la okadar diyorum :mrgreen:
Bu başlığı sebepsiz takip edenlere bilinçaltı mesajımızı ilettikten sonra gelelim esas konuya :
- Beyler ben NC' mi günden güne daha da çok seviyorum, bağlanmaktan korkan biriyim, bunu önlemenin bi yolu var mıdır ?:mrgreen::queen: