selam arkadaşlar. ben artçıyım. teknik bilgilere cahilimbu yaz için 2 haftalık bir avrupa turu planlıyoruz. uygun motor arayışındaydık. hedefimiz cbf 600'dü ama beğendiklerimizin satılmış olduğunu görünce hedeften saptık. bugün temiz bir nc 700s için el sıkıştık gibi bir şey. satın alma işlemleri perşembe yapılacak, yarın ise kapora vereceğiz. motoru alacak olan arkadaşım daha önce scooter kullanıyordu, scarabeo. onunla samsun'a gidip gelmişti. bugün yeni bizimdir artık diye sevinirken, bir motor kullanıcısı bize nc 700s uzun yolda eziyet olur dedi, içimize kurt düştü.
başlıkta çok sayfa var, biraz göz gezdirdim ancak çoğunlukla 700x hakkında konuşuluyor sanırım. 700s ve uzun yol performansı hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba? gerçi yarın kapora vereceğimiz için cevap yetişecek mi bakalım
teşekkürler![]()
Bu işin sonu yok o arkadasın dedigini alsanız mesela cbf1000 biride cıkar paneuropan ver der onu alsan goldwing var der yok onla gidilmez endurp alin der bu boyle uzar. Burda onemli olan senin beklentindir sele sert gelirse bir yastık alırsın altına rüzgar sert gelirse yavas gidersiniz uzun yolda önemli olan sorun suz motor ve az yakmasıdır bence bu nedenle nc x yada s fark etmez hakkını verecektir. Çok daha kotu motorlarla cok uzun artcılı geziler yaptım ama artcılı olarak tecruben yoksa once test edin derim yoksa edirneye varmadan mızmızlanmaya başlarsanız o yol bitmez suren içinde sizin içinde