Ben de bugün aldım motorumu. Daha 15 km yol yapabildim bayiden eve kadar. Pazarı sabırsızlıkla bekliyorum yol almak için :queen::queen::queen:
Ben de bugün aldım motorumu. Daha 15 km yol yapabildim bayiden eve kadar. Pazarı sabırsızlıkla bekliyorum yol almak için :queen::queen::queen:
arkadaşlar herkese slm
aranıza yeni katılanlardanım.aslında klasik motor hastasıyımdır(bmw 54model r 25/3 sahibiyim)ancak sık kullanımlık ve kullanımı rahat uzun yol yapabileciğim motor bakıyorum.yani aslında 4 tekerden 2 tekere geçiyorum.
aprilia mana 850gt mi,honda nc 700s yada x mi?
mukayeseme yardımcı olursanız sevirim.
S.a Arkadaşlar bende NC700XA almayı düşünüyorum hoşuma gitti acıkcası hemde uzun yol gezilerine cıkmayıı planlıyorum sag sol araka canta takılması büyük avantaj gezi yapmak için
kullanan arkadaşlar nekadar yaktıgı kullanımı avantaj ve dezavantajları varsa bilgi verebilirmi
bu yaz 1 aya kadar almayı düşünüyorum
nc 700 ün yüksekliği ayarlanıyor mu ayarlana bilir süspansiyon mevcut mu? 1,65 boyunda bir arkadaş denemiş yüksek gelmiş.
Arkadaslar gri ve beyaz nc700 x lerimizi konsuk motordan aldik xumartesi gunu bugun itibariyle 450 km yol yaptik cok ekonomik
Bir motormus gercekten 1 ve 2 viteste gercekten torku hissediyorsunuz yalniz aklima takilan bir kac soru var cevaplaya bilirseniz seviniriz. 1) gri oln nc 700x de hiss isigi yanip sonmuyor digeride kontak kapali iken surekli yanip sonuyor guzel bir hava katiyor buda digerinde bu isigi nereden acicaz. 2) Bize verilen el kitaplarinda turkce olan yok temin edebilecegimiz bir yer varmi. 3)Motorlarimizi bostan birinci vitese gecirirken tak die bir ses geliyor ve motorlar hafif irkiliyor bunlar rodajdan sonra duzeliyormu. 4) motorlarlarin orjinal camlari kesinlikle yetesiz givi cam almayi dusunuyoruz tavsiye edermisiniz en uygun nereden satin alabiliriz simdiden cevapladiginiz icin tesekkurler