Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.

Arkadaşlar gidon yükseltmenin ne gibi avantajları var ?

Daha rahat oturuş ve sürüş pozisyonu

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.

Ben de yükseltici ile birlikte gidonun açısını değiştirerek biraz yaklaştırmayı düşünüyorum...

Arkadaşlar, touring camların rüzgarı kesmesi yeterli mi?
Vstrom kullanıcısı olarak, ilerde düşündüşüm bir makina,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesiyor vstrom gibi tasarım hatası yok.vstorm un camı çok uzakta kalıyor.Yanlız hafif bir spoiler takman gerekebilir kaskda ses yapmaması için.Ben önümüzdeki hafta mısıra gidicem motorla bakalım yeni cam ne kadar iyi geldiğimde söylerim.

kesiyor vstrom gibi tasarım hatası yok.vstorm un camı çok uzakta kalıyor.Yanlız hafif bir spoiler takman gerekebilir kaskda ses yapmaması için.Ben önümüzdeki hafta mısıra gidicem motorla bakalım yeni cam ne kadar iyi geldiğimde söylerim.

Abi ''ben Mısıra gideceğim'' derken sanki ''bakkala'' gideceğim der gibi bahsetmişsin. Ben motosikletle 20 km yol yapacak olsam gözümde uzaya gideceğim gibi hissediyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
haha :) şöyle söylim ben motorla günde 120 km yapıyorum.Şi yerim uzakta biraz.Ve her senede yurt dışına giderim motorla.UZak ülkelerdede mesela Vietnam gibi,gider motor kiralarım orda öyle dolaşırım.Bu sene mısırla açıcam sezonu sonrada tour da france ın 100 . yılı etkinliklerine katılmak için parise gidicem.Nc700x çok avantajlı motor yol yapan için.Öndeki depo yeri harika,bu motoru almamdaki tek sebep o.Gittiğim yerde rahatça eşya taşımadan fotoğraf çekebiliyorum.Eski motorlarımda inanılmaz yorulurdum eşyaları otele çıkar kapıları kitle of of offf

haha :) şöyle söylim ben motorla günde 120 km yapıyorum.Şi yerim uzakta biraz.Ve her senede yurt dışına giderim motorla.UZak ülkelerdede mesela Vietnam gibi,gider motor kiralarım orda öyle dolaşırım.Bu sene mısırla açıcam sezonu sonrada tour da france ın 100 . yılı etkinliklerine katılmak için parise gidicem.Nc700x çok avantajlı motor yol yapan için.Öndeki depo yeri harika,bu motoru almamdaki tek sebep o.Gittiğim yerde rahatça eşya taşımadan fotoğraf çekebiliyorum.Eski motorlarımda inanılmaz yorulurdum eşyaları otele çıkar kapıları kitle of of offf

Maşallah.
Resimleri falan görebileceğimiz bir link varsa ziyaret etmek isterim. Kazasız ve zevkli yolculuklar dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
FACEBOOK da var herşey ama burdan söylemim özel mesajdan atim sana

Arkadaşlar, pazar günü Kandıra - Ağva arası bir tur niyetindeyiz, şu anda yol kazı vs çalışmalar var mı o civarda?

Arkadaslar sanirim motorun ön caminin biraz ufak olmasi sebebi ile 120km den sonra ruzgar baya rahatsiz etmeye basliyor:( hiza alisik olmadigim icin mi bilemiyorum ama dengem bozulacakmis gibi hissediyorum. On cam yukseltince sorun cozulur mu acaba?

Arkadaslar sanirim motorun ön caminin biraz ufak olmasi sebebi ile 120km den sonra ruzgar baya rahatsiz etmeye basliyor:( hiza alisik olmadigim icin mi bilemiyorum ama dengem bozulacakmis gibi hissediyorum. On cam yukseltince sorun cozulur mu acaba?

Touring camlar var. Daha uzun. Onlardan almaz isen o hızlarda çok rahatsız olursun evet.

Slm, baybo NC 700 X S ve Integra lar için yaptığım radyatör korumalardan bahsetmiş. Ben de bilgi vereyim dedim. Korumaları 1.5 mm paslanmaz sac dan yapıyorum. Üzeri statik toz boya ile kaplanıp fırınlanıyor. Motora bağlamak için hiçbir yeri delmeye gerek yok. Mevcut radyatör bağlantılarının arasına giriyor ve kendi vidası ile sıkılıyor. İşte resmi.
NC700X_zps882c418b.jpg

Slm, baybo NC 700 X S ve Integra lar için yaptığım radyatör korumalardan bahsetmiş. Ben de bilgi vereyim dedim. Korumaları 1.5 mm paslanmaz sac dan yapıyorum. Üzeri statik toz boya ile kaplanıp fırınlanıyor. Motora bağlamak için hiçbir yeri delmeye gerek yok. Mevcut radyatör bağlantılarının arasına giriyor ve kendi vidası ile sıkılıyor. İşte resmi.
http://i897.photobucket.com/albums/ac174/suzekom/NC700X_zps882c418b.jpg

Fiyat nedir arkadaşım

http://i897.photobucket.com/albums/ac174/suzekom/NC700X_zps882c418b.jpg

vstromturkiye'de 70 liraya yaptığınızı gördüm. Burada da aynı fiyat geçerliyse özelden adres vs bilgilerini size yollayacağım. Yalnız benim motorum naked ve "x" yerine "s" yazmasını istiyorum. Detayları özelden konuşuruz. Hoşça kalın.

Fiyatı 70 tl, s modeli için de s yazanı var. Talep eden olursa [email protected] e-mail adresim. Ad soyad tel. Ve istediği modeli yazıp yollarsa ben ürünler bitince arar bilgi veririm. Çünkü şu an kesimdeler. Haftaya cuma gibi hazır olacaklar.

hayırlı yolculuklar..

Bir arada hindistan a giden vardı ama hindistan yerinde duruyor ama gidecek arkadaştan bir ses çıkmadı bir daha, sizin ki de o hesap olmaz umarım.

3 cm gidon yükseltici takıldı. Kesinlikle çok daha rahat oturuş pozisyonu oldu. Sürüş zevkini artırdı, düşünenlere tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar