Radyatör korumadan önce ön çamurluk uzatma tavsiye ederim
Çantamı da geri verdim hepco decker gobi modeliydi
http://www.intobikes.co.uk/products/001117/009506/Pyramid-Plastics-Fenda-Extenda-suitable-for-Honda-NC700X-2013?mn=87&pt=166
bu sitede fiyatlar biraz daha uygun gibi
gecmis olsun der yaptiginiz faydali paylasim icin begenilerimi sunarim![]()
ben hep sahalardayım da, pek buralarda değilim.Can sahalara dönmüşsün. Ben senden önce geldim be :cherry:
Bu nedenledir ki ben oldugum yerde düştüm ve aylarca ayagım alçıda yatmak zorunda kaldım)))Sonuç olarak öğrenmiş olduk ama ne yapalım başa geldi bir kere..
Arkadaşlar, motorumuza uygulanabilecek araç takip sistemi var mı, bir arkadaşımızın kullandığını yazdığını haırlıyorum. Maliyeti ne kadardır, kullanım sistemi ne şekildedir?
Aynen bu ilandaki motor 8000 lira hasarlıymış. Dikkat edin... İlanı kaldırmış ama plakası elimizde var. Adam gibi söylesin 8000 liralık onarım gördüğünü ve ona göre bir fiyat çeksin.
Plakayı bana bildirirseniz sevinirim .
8000 tl hasar olabilir ama belliki parçalar yenileri ile değişmiş bu motorun değerini 21 den 12000 e indirmez.Akbaba olmuyalım arkadaşlar.Evet kazalıdır motor şasede sorun yoksa blokta sorun ykosa plastikler değiştiyse yenileri ile.O motorun değeri en fazla 3000 tl oynar.
Sonuçta hepiniz düşüyorsunuz düşmedim diyeniniz varmı?