ankarada plaka vs hariö liste fiyatından 1 tl bile aşağı vermiyorlar...21500 TL +plaka bu ne iştir anlamadım arkadaş![]()
Motosikletine kavuşan herkesin tekeri düz bassın,Allah kazadan beladan korusunDarısı başımıza
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
(NOT: AŞAĞIDAKİ BİLGİNİN DOĞRULUĞU KONUSUNU BİLMİYORUM SADECE ALINTILADIM )
Başka bir forumda şöyle bir not var. İkinci el alacaklar için paylaşmak istedim![]()
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?6330-Honda-NC700X/page212
bu ilandaki motor'da geçmişten 8000TL hasar kaydı çıkmış.arkadaşım alacaktı şansına son anda araştırınca çıkmış.sahibi plaka vermemiş.NC alacaklar dikkat etsin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19679637/detay
ben dün 17 0000 peşin 4000 tl 12 taksit verdim 21000 tl plaka da dahil motorumu teslim aldım motor beklentilerimden hem daha güzel hemde torku falan çok iyi...
Ne motormuş mübarek benim göremediğim neyi görüyor bu kadar insan. 260 kg kuru ağırlıklı shadow ile 2 kişi 4.5 litre ortalamayı hiç geçmedim. 2005 model 750 cc karburatorlu model nihayetinde, bu yakıt konusu cok abartılıyor. Vermeyin bu kadar paraları diye tablo mu hazırlamadık bosuna...
nc700s ike arasında 1000 tl oynamaması lazım Honda tutuldukça model abanıyor fiyatlara. Aksesuarlarda az uz degıl oradan da kazık var. Neyse kosalım bayilere ne olur ne olmaz motor , aksesuar kalmayabilir.
Yakıt konusu sadece anektod olsun diye. Genellikle üreticiler verileri düşük tutar ama burada altında degerleri ölçütüğüm için paylaştım. Yoksa 20cc yuzunden 300 TL fazla vergisi var. Bu da en azindan 2 bin km demek.
Motorda ne buldum dersen, sakin karakterli neredeyse bisiklet kullanmak kadar basit olması beni cezbetti. Almadan önce arkadaslarımın xt660, versys ve nc 700x ini test ettim. Bana en rahatı nc 700x geldiği için tercih ettim. Tabi 35 bin seviyesine cikabilseydim ben de Süper Tenere ya da GS düşündürdüm. 20 bin bandında bu tarzda bana göre alınabilecek en iyi motor. Benim gibi düşünen çok olmalı ki bayiler yok satıyor.
Yamaha Tükiye'ye 4 silindir canavar gibi makinası olan xj6 diversion'un ABS'siz versiyonunu getirirse,adam gibi yedek parça stoğu bulundurmaz marka imajını zedelerse, Suzuki İngiltere'de 18500.TL'e sattığı vstrom dl 650'yi Türkiye'de japon yeni saçmalığı ile satmaya çalışıp 28.000.-TL etiket koyarsa, Honda'da 20bin bandında Amerika'da 13.500.-TL olan motoru nc700x'i Türkiye'de yok satar tabi.
Motor yok sattıkça ,motorcuyu yolunacak kaz gören apaçi kılıklı esnaflıktan bihaber bayilerde tamamen aç gözlülük ve aşırı kar mantığı ile oluşan zammı size yansıtır, pazarlık yaptım zannedene uyduruk koruma demirini takar, MTV'yi ödetir,... vs
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler misali işte.
Selamlar,
Maalesef Honda bu motordan iyi kazanıyor. Bayiler de öyle. Ama emin olun hiçbir bayi ihya olmuyor. Konulan marjlar fahiş değil. Zaten bunları yapan firmalar yaşayamaz. Hiç bir şirkette hayrına çalışmaz zaten.%5 ile çalışmasını da bekleyemeyiz. Ama gün gelir peynir ekmek gibi satılmaya başlar NC700X, Honda bakar bu motor standart şehir motoru olur. Zaten o zaman rakipler de alternatif motorlar üreteceği için fiyatlar aşağıya çekilir. Onun dışında alan razı, satan razı.
Fiyatlar aşağıya gelmez. Hatta Honda böyle yok satmaya devam ettiği müddetçe fiyatlar artar bile.
![]()
malesef hondanın satış taktiği böyle değil,örn; cbf 150 peynir ekmek gibi sattı ama fiyatı beraberinde her sene artış gösterdi...ben hondanın hiçbir modeline indirim yaptığını görmedim ne yapıyor; daha ucuz,daha az özellikli motor getirerek mevcut motorun fiyatına zam yapıyor...
Ne motormuş mübarek benim göremediğim neyi görüyor bu kadar insan. 260 kg kuru ağırlıklı shadow ile 2 kişi 4.5 litre ortalamayı hiç geçmedim. 2005 model 750 cc karburatorlu model nihayetinde, bu yakıt konusu cok abartılıyor. Vermeyin bu kadar paraları diye tablo mu hazırlamadık bosuna...
nc700s ike arasında 1000 tl oynamaması lazım Honda tutuldukça model abanıyor fiyatlara. Aksesuarlarda az uz degıl oradan da kazık var. Neyse kosalım bayilere ne olur ne olmaz motor , aksesuar kalmayabilir.
VLADIMIR (Kusura bakmayın isminizi bilmiyorum) Bey, arz talep dengesini gözden kaçırıyorsunuz. Şunu unutmayın bir malın fiyatı alım satımın gerçekleştiği fiyattır. Sizdoğru adımla başlıyor ama BAYİ KARI ÇOK FAZLA BUNU NİYE ALIYORSUNUZ bre SAF İNSANLAR konusuna bağlıyorsunuz. Sizin bu mantık çerçevesinde LİTRESİ BİLMEM KAÇ LİRA OLAN DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ almamanız lazım değil mi? Yani yolunuza yaya ve/veya benzinle çalışmayan bisiklet,paten vs. gibi araçları kullanarak devam etmeniz lazım, öyle değil mi???.... Demem o ki ''Bayi karlarını eleştirelim ama bu motosikleti alan insanlara da edeplice saygı gösterelim.'' sevgiyle kalın