otoyol eteplarında olsa 150 160 mazallah
700 lük motorum var 1.6 europa geçecek yakarım o motoru.
NC 700' üm olsun, herkes beni yürüyerek geçsin razıyım.
Biri beni geçiyor diye bukadar takıyorsan, kaldırımlarda sürekli koşan biri var, senmisin o açık açık söyle ?
NC öyle birşey ki,
* Hafif engebeli yolda R6 gibi odun kütüğünde kullanıyor hissi vermez,
* Enduro olmasada birsürü +lüks lerinden vazgeçemiyeceğin kadar enduro ihtiyacı hissettirmez, hatta bazı konularda üstündür,
* Commuter gibi az yakıp uzun yola çıkacak olanı da hiç düşündürmez,
* Racing zaten trafikte yeri yok bana göre, eğer var ise F1 araçları neden trafikte değil? Adı üstünde pist yarış motosikleti :/
Şehir içi, huzurla düşük devir keyfi yaşayamiycaksam ben o motoru yakarım :mrgreen: Sesinden rahatsız olduğumdan saç kurutma makinesi de kullanmam ( bilmem bi çağrışım yapabildi mi! )
* Touring ve Sport - Touring görebileceğin her yerde NC de görebileceğin kadar uzun yola gelir,
* Tork, artçılı en dik yokuşta sollamaya çıkılabilecek kadar güçlü, ( bunu çok düşük devirlerde yapabilen babayiğit nadirdir)
* Sürat, memleketim yasal hız limitlerinin üstüne hızla tırmanabilecek bi torka sahip olduğundan, suç işleme limitini geçtiğini hissettirmiyor

ale: Keşke daha yavaş olsa! ( 150-160 ile seyir, kimse görmeden cinayete teşebbüs gibi bişey :/ )
* ... ... ...saymakla bitmeyen muhteşem bir concept hayata geçirilmiş,
Şuan "Honda böyle bi motosiklet üretmeyi hedefliyor" diye bi haber okusam, olmaz abi öyle motosiklet mi olur, hayalde kalır o derdim !!!