Abi sonuçta GKN 5000'de arka balata bitiriyor. Arka piston tek olduğu için 220 kg makineyi durdurmak için çabuk eriyor zavallı :mrgreen: Mesela ön balatam daha 4-5 bin civarı gider. Ben sürekli arka pedalı kullandığımdan dolayı arka daha çabuk bitti. Kombine olduğundan önü çok kullanmıyorum. Normal yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Ön balatanın bitmesine yakın yurt dışından getireceğim balataları. Bir site buldum ön arka EBC yumuşak balata yani en iyisi kargo dahil 145 liraya geliyor. Bence çok iyi. Takım olarak getireceğim :cat:
Mesaj alındı Reşit. Bende 12000 bakımı için gerekli bazı parçaları ebay den falan almayı düşünüyorum.
Sadece arka frene alışma derim bu arada kombine ye güvenip, doğru akışkanlığı kaybedersin.
Neyse benimde 2500 u geçti sanırım 2.5 ayda. givi arka + yan çantalar, koruma demiri, on çamurluk uzatma tamam.
Sırada givi ön cam ve aydınlatma işlemleri var, önce ben yapayım sonra «twili» nin başına masraf açacağım