Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi sonuçta GKN 5000'de arka balata bitiriyor. Arka piston tek olduğu için 220 kg makineyi durdurmak için çabuk eriyor zavallı :mrgreen: Mesela ön balatam daha 4-5 bin civarı gider. Ben sürekli arka pedalı kullandığımdan dolayı arka daha çabuk bitti. Kombine olduğundan önü çok kullanmıyorum. Normal yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

Ön balatanın bitmesine yakın yurt dışından getireceğim balataları. Bir site buldum ön arka EBC yumuşak balata yani en iyisi kargo dahil 145 liraya geliyor. Bence çok iyi. Takım olarak getireceğim :cat:

Mesaj alındı Reşit. Bende 12000 bakımı için gerekli bazı parçaları ebay den falan almayı düşünüyorum.

Sadece arka frene alışma derim bu arada kombine ye güvenip, doğru akışkanlığı kaybedersin.

Neyse benimde 2500 u geçti sanırım 2.5 ayda. givi arka + yan çantalar, koruma demiri, on çamurluk uzatma tamam.
Sırada givi ön cam ve aydınlatma işlemleri var, önce ben yapayım sonra «twili» nin başına masraf açacağım :)

Mesaj alındı Reşit. Bende 12000 bakımı için gerekli bazı parçaları ebay den falan almayı düşünüyorum.

Sadece arka frene alışma derim bu arada kombine ye güvenip, doğru akışkanlığı kaybedersin.

Neyse benimde 2500 u geçti sanırım 2.5 ayda. givi arka + yan çantalar, koruma demiri, on çamurluk uzatma tamam.
Sırada givi ön cam ve aydınlatma işlemleri var, önce ben yapayım sonra «twili» nin başına masraf açacağım :)

Hainlik yapıyorsun bak. Akşam tutoro'yu getireyim de masrafı ben açayım. :)

boy yok diye illa naked mi alacağız :silent:

çıplak ayak 1.70im.

tabanı kalın bot bakacağız artık.

gerçi moturu alacak parayı bulduk da bot kaldı :queen:

Ön çamurluk uzatma/eki :

20121012193721.jpg

ön çamurluğun sıçrattıkları radyatörü oldukça kirletiyor, kışın çok kir birikecek gibi TR yollarının pisliğinde, pislik mühim değil de, radyatörün ömrüne sakıncası illa olacaktır.

iyi geceler arkadaşlar uzun ve çok uzun zaman sonra merhaba tüm iki teker sevdalılarına. amasyaya yerleştim motor hayırlı geldi. 5000km oldu yağını değiştirip zinciri her 500 km yağladım.
bu sıra neler yaptım:
son hız olarak iki kişi rahat 160 gördüm ve 3-4 dk gittim
yakıt tüketimine hala hayran kalmış durumdayım
dengeli frenlemesi sorunsuz rahat bir motor tekrarlıyorum
soran arkadaşım için evet erdekten dolu depo çıktım ankaraya kadar tek ikmal yaptım sorusu olan varsa cevaplamaktan zevk duyarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------

kardeşim amasyaya yerleştim iş nedeni ile

Herkese merhaba. Bugün Borusan otoya gidip 1200 gs test ettim ve motorumdan soğudum :pale: Arkadaş bizim sele tahtaymış :pr: Böyle bir motor olamaz yahu çok şaşırttı beni. Motoru sürerken gerizekalı gibi sürekli istemsiz olarak sırıttım :cherry: Mutlaka gidip sürülmesi gereken bir motor. Gerçi o motorsa bizim bindiğimiz ne. Nasıl bir iştir anlamadım. Adam öyle bir motor yapmış ki 700 cc motora motor demiyorum :silent: Ama en iyi motor sahip olduğum diyerek kendimi avutuyorum. Ayrıca en az yakan da benim, NC'ye devam:thumleft:

Herkese merhaba. Bugün Borusan otoya gidip 1200 gs test ettim ve motorumdan soğudum :pale: Arkadaş bizim sele tahtaymış :pr: Böyle bir motor olamaz yahu çok şaşırttı beni. Motoru sürerken gerizekalı gibi sürekli istemsiz olarak sırıttım :cherry: Mutlaka gidip sürülmesi gereken bir motor. Gerçi o motorsa bizim bindiğimiz ne. Nasıl bir iştir anlamadım. Adam öyle bir motor yapmış ki 700 cc motora motor demiyorum :silent: Ama en iyi motor sahip olduğum diyerek kendimi avutuyorum. Ayrıca en az yakan da benim, NC'ye devam:thumleft:

NE KADAR KÖFTE O KADAR EKMEK...

Acı ama gerçek :)

Bende arkadaşımın 2006 modelini kullanmıştım, baya şahaneydi !

ulen başta Reşit olmak üzere tüm NC'si olanlara uyuz oluyom benım cbr250 ile aynı yakıyolar asdaldnbalsd :D

Hele bazen Reşit benden de az yakıo cıbırı yakasım geliyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar