Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu modellerin Türkiyede şuan ulaştığı satış adedi hakkında bilgisi olan varmıdır.

Arkadaşlar 2 adet farklı kullanıcılardan Integra Inceleme yazıları var göz atmak isterseniz 1 ve 2.

abfa70914c564229b67560809b3fe76c.jpg

Cbf 150 kullanicisiyim. Biraz tecrube edinmek icin aldim. Bir kac ay icinde model yukseltecegim. nc 700 x ve bmw bmw g650 gs arasinda gidip geliyorum. hangisi daha mantikli. Boyum 177 cm nc700 x 83 cm sele yuksekligi ile sikinti yasatirmi?

Benzinin 5.070 olduğu bir ülkede NC 700 yüzünde gülümseme oluşturur, boy konusunda da 1.77 boyla sorun yaşamazsın 218 kilo makina ama ağırlığını hiç bir zaman hissettirmez kullanması kolay...

Hayır öyle demiyorum, zam gelince en fazla km de 1 kuruş oynuyor. O da sıkıntı olmasa gerek :)

Buda benden olsun arkadaşlar..

Yeni aldığım Honda NC700 S.. 6000 Km deyken aldım hemen Ehliyet ve GİS akademide eğitim aldım şu anda kullanmaya devam :))

scdjm.jpg

scdgt.jpg

scdlk.jpg

Arkadaslar merhaba bir sorum olucakti.
Triptonik vites secenegi x modelinde var s modelinde yok diye duydum dogrumudur ?

Arkadaslar merhaba bir sorum olucakti.
Triptonik vites secenegi x modelinde var s modelinde yok diye duydum dogrumudur ?

Her modelde var da TR'ye gelmiyor :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Buda benden olsun arkadaşlar..

Yeni aldığım Honda NC700 S.. 6000 Km deyken aldım hemen Ehliyet ve GİS akademide eğitim aldım şu anda kullanmaya devam :))

http://r1309.hizliresim.com/1f/6/scdjm.jpg

http://r1309.hizliresim.com/1f/6/scdgt.jpg

http://t1309.hizliresim.com/1f/6/scdlk.jpg

Güle güle kullanın, ne kadara aldınız. Egzoz sesi hakkında bilgi verir misiniz?

Özellikle internette araştırmıştım egsoz seslerini. Farkı markaların farklı egsozların seslerini dinledim ama benim motorumda takılı olanın en doyurucu ve tok ses oldugunu düşünüyorum. Gerçektende düşük devirde ve düşük süratlerde çok tatminkar ve rahatsız etmeyen bir sesi var. Racing gibi abartı değil fakat orjinal egsoz gibi sönük değil. Tam kararında. Bugune kadarda bir çok kişiden egsoz sesinin çok hoş olduguna dair yorumlar aldım. Motoru aldığımda üzerindeydi zaten. Bu motoru 17bin TL ye aldım geçenlerde. Bilginize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

Evet tamda dediğin gibi :) Düşük devirde ve süratte egsoz sesi Patır Kütür :) Çok hoş oldugunu söyleyen cok oldu trafikte dururken bile cam açıp dinleyeni gördüm :)

Özellikle internette araştırmıştım egsoz seslerini. Farkı markaların farklı egsozların seslerini dinledim ama benim motorumda takılı olanın en doyurucu ve tok ses oldugunu düşünüyorum. Gerçektende düşük devirde ve düşük süratlerde çok tatminkar ve rahatsız etmeyen bir sesi var. Racing gibi abartı değil fakat orjinal egsoz gibi sönük değil. Tam kararında. Bugune kadarda bir çok kişiden egsoz sesinin çok hoş olduguna dair yorumlar aldım. Motoru aldığımda üzerindeydi zaten. Bu motoru 17bin TL ye aldım geçenlerde. Bilginize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

Evet tamda dediğin gibi :) Düşük devirde ve süratte egsoz sesi Patır Kütür :) Çok hoş oldugunu söyleyen cok oldu trafikte dururken bile cam açıp dinleyeni gördüm :)

Yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım. Hem hayırlı olsun deriz(tatlınızı yeriz :p) hem de hoş sohbet olur. :cat:

Merhaba dostlar,

Sizlere bir sorum olacakti. NC700S modelin artçı konforu nedir acaba? Hem sehir ici kisa mesafe hem de sehir disi uzun mesafeler icin tecrubeleriniz ve yorumlariniz nedir?

Onceki yazismalar ve cesitli incelemelere baktim ama cok kisa gecilmis ve her tarafta farkli seyler yaziyor. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Simdiden tesekkurler ve arka arkaya kaza haberleri aldigimiz su uzucu gunlerde herkese guvenli surusler...

Merhaba dostlar,

Sizlere bir sorum olacakti. NC700S modelin artçı konforu nedir acaba? Hem sehir ici kisa mesafe hem de sehir disi uzun mesafeler icin tecrubeleriniz ve yorumlariniz nedir?

Onceki yazismalar ve cesitli incelemelere baktim ama cok kisa gecilmis ve her tarafta farkli seyler yaziyor. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Simdiden tesekkurler ve arka arkaya kaza haberleri aldigimiz su uzucu gunlerde herkese guvenli surusler...

Sele uzun yolda iğrenç ötesi. Ama şehir içinde sıkıntı yok. En fazla elli km gidiyorsun zaten. Uzun yolda da iki yüz km'den sonra kuyruk sokumunda hissizlik başlıyor. Airhawk alarak bu sorunun üstesinden gelinir. Kafaya çok takmamak gerek.

Artçı selesi yeterince geniş ama değil mi? Cbr250'de problem yaşıyoruz. Cbr250'den sonra NC700S + airhawk oldukça rahat olacaktır artçı için dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar